Fulyaildizz ElifKarata bende varım Elif’le aynıyız hafta olarak ama Bebişlerin gelmeye niyeti Yok 😂🙏🏻
ElifKarata Fulyaildizz 🤗🤗🤗 salı günü doğuruyorum ben canm 41+0da ama endişelerim var ya 🤔🤔 suni sancı alcam kendi sancım hiç Yok
eti ElifKarata ben de 40+0 ken yattim iri bebek olabilir normal dogum icin. Fitille 3 cm acilma saglandi ama durdu. Bekliyorum simdi. Spontan kontrol. Moralim bozuk:( suni sanci verilebilir.
Hnfavcl ElifKarata Benimde pazartesi suni sancı verilcek kendi sancım gelmezse. Bende çok endişeliyim 🙇🏻♀️😟😊
Eflin GamzeIlhan ayniyiz rabbim hayırlısıyla bebeklerimiz kucağımiza nasip etsin inşallah bu gidişle daha çok burda oluruz
Slha Ipek3427 bizede dua et yaaa hayrli dogunlarimiz olsun sagliklica alalm kucagimiza 😊 rabbm sag salim kucagina almayi nasip etsin seninde gule gule buyutmeyi nasip etsin 😍😙
Fulyaildizz ElifKarata benimki bekliycez diyor bakalım pazartesi tekrar gidicem inşallah kendi sancım açılmam filan olur da sağ Salim kavuşuruz Bebişlerimize 😍🙏🏻
eti ElifKarata amin canim bilmukabele. Sali gunu de sen bi avazda dogur insallah. Dogumun tek onemli noktasi sabir. Net. Allah yardimcimiz olsun
ElifKarata Fulyaildizz amin canm insallh kendi sancında olur da rahatlıkla doğurursun rabbm yardımcımız olsun 🙏