Msym Rumeysa6115 bende öyle vala canım geçer herhlde bungünler😂 eşime diyorum saat başı ara beni uyuya kalrm uyandr dye uyumamak için direnyrm yürüyşe gdym günlüo en az 4 5 bin adım atmya çlaşym
Msym Rumeysa6115 geçen hafta gttiğmde devlte gttim 20 günlük dedi özele gdcm çarşmba gnü kese fln için devltteki ilgilenmsi kan değerne adet tarhne bakmadı
edaa1402 @Rumeysa6115 bende 5+1im canım valla bende de ara ara ağrı oluyor senin gibi merak etme bi sorun yoktur bbende senin gibiyim 😇🌸
Rumeysa6115 edaa1402 ya ben acemiyim ilk gebeliğim o yüzden tedirgin oluyorum 😬 hatta dün gece arkadasın biriyle konuştuk boş gebelikten bahsetti sabaha kadar onu düşündüm 😒 acaba doktora mı gitsem fln diye
Vldan12 Rumeysa6115 bende 5.haftamdayım kahve leke geldiği için doktora gittim kese göründü ancak içi boştu boş gebelik dediler sonra başka bir doktora gittim daha çok küçük böyle görünmesi normal dedi , yani kendinizi boş yere strese sokmayın 🌸
Rumeysa6115 Vldan12 ben daha hic doktora gitmedim. Yedinci haftada falan gidersem hem kese görünür hem de kalp atışı duyulur diye bekliyorum ama acaba gitsem mi o yüzden tedirginim yoksa doktora gitmedim
edaa1402 @Rumeysa6115 canım sen onlara kulak asma düşünürsen stres yaparsan daha kötü olur hayırlısını dile benim de ilk gebeliğim merak etme bişe yoktur Allah’ın izniyle 😇🌸
edaa1402 @Rumeysa6115 5+1 oldum bugün canım Perşembe kontrolüm var kalp atışı dinleyebilirsek bakacak doktorum 🥰😇
edaa1402 @Rumeysa6115 anladım canım Allah’ın izniyle inşallah kucağımıza da almayı nasip etsin Rabbim 🥰🤲🏻
2505 Rumeysa6115 evet normal 10+5iz ara ara hala oluyor doktorum gayet normal dedi kasık ve bel ağrılarıma 😊
2505 Rumeysa6115 evet evet gayet normal dedi rahim büyüdüğü için birde fıtığım var ondan mı bilmiyorum zirvede yaşıyorum bel ağrılarını