Siracinannesi Doktordan geldim nst istedi düzenli sancılarım var ama ben hissetmiyorum açılmam da başlamış 3 cm 😍 eve gelmek istedim hastane 5 dakikalık yer sancimi evde çekmek istedim onlarda izin verdi ay dua edin bana kızlar çok heyecanlıyım ☺️🙏
Damlademir Siracinannesi hayırlsa gelsin canım bende şimdi geldim 2 cm açılma var akşama veya sabaha gelirmiş sancıları hissediyorum 🥺
Damlademir Siracinannesi bende yatmak istemedim eve geldim duş aldım çantaları gözden geçirdim uzanıyorum sancının artmasını bekliyorum
mmihri Siracinannesi kaçıncı haftanızdasınız? Bana da bugün düzenli sancın var dediler ama hiç bişey hissetmiyorum.
Usenmezz99 Siracinannesi rabbim bşr avazda kurtarsın amin bana da dua edin yarın doğsun çocuğum aminn
Siracinannesi Damlademir ben ilk oğlum da da hiç hissetmedim doğuma girene kadar yarım saatte doğurmuştum inşallah buda öyle olur 🙏 Rabbim sizede yardımcı olsun inşallah kolay doğsun 🥰
mmihri Siracinannesi iyimiş sizin yine ben daha 37+4 teyim ama hemen beklemiyorlar herhalde ki 3 gün sonra tekrar gel dediler. Tabi haricinde sancı vs olursa mutlaka gel dediler
goktugunannesii Damlademir yürü arada oturup dinlen yerçekimine karşı koyma bırak gelsin yavrucak 😂 ayy ne güzel haberler bunlar darısı başımıza 💕
Yarencerennn Damlademir ama öyle olmazki 😅9saat sancı çektim az yürümenin yüzünden normal doğuramadım sezaryen alındım açılma ilerlemyince bol yürü o yüzden
Siracinannesi Damlademir bende şuanda öyleyim kalkıp evi temizlemeye başladım açılmam devam etsin hemde kafamı dağıtmak için stres yapmak istemiyorum 😅
Damlademir goktugunannesii ay hadi inşallah hem korku hem heyecan sancısı bile değerli rabbim herkese yaşatsın inşallah 🥰🥰🥰
Siracinannesi Damlademir ya benim de temiz açıkçası daha dün annem gelip yaptı ama öyle sağı solu tekrar geçiyorum 😅😂