Mu28 benim gebelik şekerim yok ama şeker hastalarının uyguladıkları diyet son derece sağlıklı olduğu için ikinci trimesterdan beri bu şekilde besleniyorum ve çok da mutluyum açıkçası..beyaz un,rafine şeker tüketmiyorum (sıfır değil tabi ama ayda yılda bir bi yerde denk gelince tadına bakarım ancak, artık aramıyorum da alışılıyor), kahvaltıda 2 yumurta(bazen omlet, bazen menemen, bazen haşlanmış), peynir, zeytin, yeşillik, yanında da iki ince dilim tam buğday ekmeği..iki üç saat sonra bir ara öğün yapıp Türk kahvesi yanında kuru kayısı, incir, ceviz, çiğ fındık, badem türü şeylerden tüketiyorum, öğle yemeğimde çoğu zaman sütlü yulaf lapası (süt, yulaf, kuru meyveler pişirip yiyorum) bazen de peynirli yeşil salata yapıp bi dilim ekmekle onu yiyorum..akşam yemeğimde mutlaka 130-150 gr et veya bakliyat, bazen çorba, bulgur pilavı veya tam buğday makarna, bol salata..bazen etli türlü yapıyorum, etli taze fasülye veya biber dolması(bulgurla) yapıyorum mesela o gün yoğurtla yiyorum salata yapmıyorum..akşam yemeğinden bi kaç saat sonra çok şekerli olmayan bir meyve yiyorum ( şeker hastalarına meyve yasak değil ama karpuz kavun muz gibi aşırı şekerli meyveleri az tüketmek lazım), en son yatmadan da cevizli yoğurt veya kefir..şu an son trimesterdayım ve iştahım çok azaldı, elimden geldiğince uymaya çalışsam da çoğu zaman erken doyuyorum