happykrkmzs Melisahinn eşimden yararlanıyorum ben giriş yaptırırken sorun bizde ilk gittiğimizde sorup öğrenmiştik.
happykrkmzs Melisahinn kurumdan da değişiyo olabilir ama yine de sorun doğumda da indirim oluyo çünkü eğer anlaşma varsa
Melisahinn happykrkmzs kamu sektörüne değil de kamunun anlaşmalı olduğu sendikalar varya kamusen v.s onlara yapıldığını söylediler bugün canım
Pyrz_07 btlbsr merhaba bugün randevum vardı doğum ücreti vitaleden devamlı hastalarına 4750 tl imiş ama 21 inde tekrar zam gelebilir dediler medstarın kendi doğum ücreti 5750 tl olmuş
btlbsr Pyrz_07 anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin güzel doğumumuz olsun inşallah.
esmom07 @Gzdde merhaba kullanilan ultrason cihazi nasıl netliği falan renkli görüntü veriyor mu doktorunuz
Gzdde esmom07 bnce cihazlar güzel net eger güzel yüzünü gösterirse resim verir belki ama daha göstermiyor yüzünü 🤗
Sun-07 Merhaba. Bende medstar müjde hanıma gidiyorum. Ama çok yoğun kendisi. Herkes murat doruğa gidince sormak istedim. Murat bey daha mı iyi ve ilgili?
merviska_lina Sun-07 ben ssvd için gidiyorum canım bilmiyorum bana Antalya da 3 4 doktor önerdiler ssvd için birini sevmedim biri de hastahane pahalı idi diğeri klinik te o da pahalı ..
Sun-07 merviska_lina anladım canım. Bende başka bir doktor arayışındayım. İlgili herşeyi anlatan bir doktor istiyorum