Dilooo happykrkmzs bende Mustafa hocaya gittim ilk kez geven hafta benimde bebegım onde gidiyor yarın gidecegım bende haftalık kontrol ıstedı vajınal muayane yapacagım demıstı ona gore doguma karar vericez yarın siz yaptınız mı vajınal muayene
happykrkmzs Dilooo hayır yapmadı daha 34d teydi sanırım 2 3hafta sonra bakalım demişti ama muhtemelen yarın bakar diye düşünüyorum ben de korkuyorum da 🤭🤦🏻♀️
btlbsr Pyrz_07 vitalede bi kez gittim şehir dışındaydım doğum için geldim tekrar medstara geçti. Vitalenin güncel ücretini bilmiyorum ama medstardan eminim çok aradım çünkü her defasında 4750₺ ama haziran sonu zam gelecek güncel fiyat için şu gün bugün derken açıklanan zamlarla birlikte 5750₺ doğum 500₺ epidural olarak fiyat belirlemişler. Yine sizde sorarsınız zaten.
Pyrz_07 btlbsr anladım teşekkürler ben devamlı hastasıyım o yüzden biz muayene ve doğum ücreti olarak vitaledeki ücreti ödüyoruz 4250 tl di doğum 1000 tl zam gelmiş sanırım 5250 olmuştur bizimde cuma günü randevum var gidince sorarım doğuma bişe kalmadı zaten
__ozlem__ esmom07 Ssshhh happykrkmzs benim doktorum dış doktor yani hastane doktoru değil ondan farklı fiyat veriyorlar murat beyde 5.500 ₺ sezeryan.. ben sadece hastane masraflarını ödüyorum birde kendi doktoruma ödüyorum o yüzden farklı ama tanıdık sigorta vs warsa demekki ondan farklı bilemedim ben hala şaşkınım🤣
btlbsr Pyrz_07 yine buraya yazarsanız sevinirim. Ben hastaneye her gittiğimde sormayı unuttuğum için direk çağrı merkezinin ücretlendirme birimiyle görüşmüştüm. Belki de vitale takipli hastalara indirim de oluyor olabilir. Sağlıcakla kavuşalım inşallah 🌸
Pyrz_07 btlbsr merhaba bugün randevum vardı doğum ücreti vitaleden devamlı hastalarına 4750 tl imiş ama 21 inde tekrar zam gelebilir dediler medstarın kendi doğum ücreti 5750 tl olmuş
aslilayloy Merhaba, Vitalede Koray Duman a gidiyorum doktorumdan çok memnunum. Arkadaşlarım Hasan Urcu dan çok memnun kalmıştı detaylı ultrason için bende ona gideceğim 19 temmuz için randevumu aldım umarım benimki de sorunsuz geçer 🙏🏻🥰
Melisahinn happykrkmzs merhaba benim de eşim kamu personeli 30 haftalık olduk böyle bir şeyi söylemediler normal muayene ücreti ödüyoruz hep şu an aradım hastaneyi var mı yok mu bilmiyoruz diyor sen kendin çalışıyormusun eşinin sgksına mı bağlısın canım
happykrkmzs Melisahinn eşimden yararlanıyorum ben giriş yaptırırken sorun bizde ilk gittiğimizde sorup öğrenmiştik.