Mutluanne0 TinyBabys Çok teşekkür ederim gerçekten ben hiç gecikme yaşamadım o yüzden hamile gibi de his vardı sürekli 💁🏻
Sngl_12022 TinyBabys suan kac haftaliksiniz acaba beta değeriniz nasil ilerledi ? Benimde gec dollenme 14. Gun gecikmede 100 çıktı beta ama yavas ilerliyor
TinyBabys Sngl_12022 hiç beta baktırmadım kaset testte pozitif görünce direkt doktora gittim. Son adet tarihine göre bakarsam 9 haftalık olması gerekiyordu. Ultrasonda 4+5 haftalık çıktı. Şu an 13+2 olduk.
Mutluanne0 1anne2bebe Bişey sorcm sağlık ocağında tahlil verince hemşire arayıp bilgi veriyor mu bizimki niye aramıyor bide gebelik testi bir gün sonra çıkıyor sizinkide öyle değil mi 😂
1anne2bebe Mutluanne0 diğer gebeliklerimde kan verince öğleden sonra hemen çıkıyordu şuan bekliyorum ya çıkmaz 😂😂 evet bizim ebemiz arayıp bilgi veriyor
Mutluanne0 1anne2bebe Bizimki kan veriyoruz yarın gel diyor . Hiç arama haber verme yada aynı gün sonuç yok valla iyiymiş sizinki😂😂
gecekusuanne Benimde 4 gun once adet olmam gerekiyordu icime bi kusku dustu gebelik testi yaptim pozitif cikti kan verdim 275.7 cikti cmts bidaha verdim 638.5 cikti carsamba gunu keseyi gormeyi planliyoruz insallah
Mutluanne0 gecekusuanne Ayy ne güzel hadi hayırlısıyla kucağına alırsın canım çok sevindim senin adına 💗
Iremalya2 Mutluanne0 benim de regl günüm 5 gübgecikti dayanamayıp 10 gün önce idrar testi yapmıştım negatifti bugün gidip kan verdim sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum bence sende yarın gidip kan ver hayırlı sonuçlar alırız inşallaj ❤️
Limonzeytin Mutluanne0 gidip kan verin idrara geç yansır çnkü kana ilk yansır. Testlerle uğraşöayn hiç kanda direkt sonç alrsnz