Mutluanne0 Kızlar dün günümdü ilk defa günüm geçiyor hep erken olurum normalde. İdrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. Sizce beklemeli miyim yoksa yarın kan tahlili vermeli miyim.
TinyBabys Mutluanne0 sabredin bekleyin bence. Benim bu gebeliğim geç döllenme oldu. 18 gün gecikmede bile çıkmadı. 28 gün geciktiğinde kaset testte net gördüm.
1anne2bebe Mutluanne0 benimde 1 Temmuz adet günümdü kan verdim sabah spiral ile korunuyordum bakalım beklemedeyim şuan
tazebiranne_hg04 Mutluanne0 hayırlı haberlerini bekliyoruz olmazsa da üzülmeyin Rabbim sizi sevindireceği zamanı biliyor ❤️
Sngl_12022 TinyBabys suan kac haftaliksiniz acaba beta değeriniz nasil ilerledi ? Benimde gec dollenme 14. Gun gecikmede 100 çıktı beta ama yavas ilerliyor
TinyBabys Mutluanne0 Allah güzel haberler almayı nasip etsin. Mutlaka sabretmek zor da geç döllenme olduysa üzülürsünüz diye dedim. Hakkınızda hayırlısı olsun 🥰
Begmklc Mutluanne0 Canım bence biraz bekleyebilirsin mevsimsel geçikme de olabilir bu durum olumsuz olursa seni üzebilir . Bir kaç gün daha bekle, erken gebelik testleri var onlarıda tercih edebilirsin ❤️
Mutluanne0 TinyBabys Çok teşekkür ederim gerçekten ben hiç gecikme yaşamadım o yüzden hamile gibi de his vardı sürekli 💁🏻