_Hill_ Sedaduru yarın vericem canım hem yarın sabahta hastalanmazsam daha da olmam muhtemelen inşallah herşey yolunda gider🥰
Tekininannesi _Hill_ yaaa bende kendimden hamile kalmadan knceki ay suphelenmistim erken gebelik pozitif cikiyo4du kan günden güne en son 4 e çıktı geri düştü o zman kimyasal mi geçirdim acaba
Sngl_12022 _Hill_ hayırlı olsun canim hamilesin benimde böyle çıktı erken gebelik testi silik belli belirsiz cikti kaset daha koyu çizgi çıktı beta degerim 100 du kanda
Adacan _Hill_ 5 kimyasaldan sonra doktorun senden ve eşinden DNA testi istemedi mi? Bende 2. Sonra hemen istedi ki pıhtılaşma çıktı sonra hamile kaldığında hemen oksapar baslatmisti
_Hill_ Adacan yook istemedi bişey olmaması için bir sorun yok diyor hep bilmiyorum yani özele gidiyorum ama öyle bişey demedi hiç
Adacan _Hill_ bence bı sor diktoruna doktorlar kimyasalı gebelikten saymadiklari için genelde umursamaz davranıyorlar ama ben çok etkilendigim için doktorum böyle bir yol var demişti DNA uyuşmazlığı çıkarsa tüp bebeğe yönlendircekti çok şükür cikmadi ama pıhtılaşma çıktı ve çok önemli yanı ilk bebeğim sağlıkla doğdu şimdi 2. Hamileyim çok şükür. Bence bı danis
Sevval4 _Hill_ Kuruma olup olmadığını anlamak için idrar damlattığın yere su damlat bi canım kaybolursa kurumadır
_Hill_ Tekininannesi aynen bencede eskiden çat diye hamile kalınırmış şimdi kimyasalı osu busu birsürü şey var
mrvsrcn _Hill_ yediğimiz içtiğimizden canim hormonlar alt üst oldu doğal ne yiyoruz ki kimden duysam 10 kişiden 6 kadın gebe kalamıyor çağımızın hastalığı resmen
BrcnSym Hayırlı olsun benim de öyle olmuştu erken gebelik testi silik, kaset testte bariz çıkmıştı. Üstelik erken gebelik testini ilk idrarla, kaset testi 2. İdrarla yapmıştım. Şimdi 27+2 olduk 🥰
_Hill_ BrcnSym aaa çok güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah bende hamileyimdir🤲🏻🥰