_Hill_ Merhaba kızlar reglim 5 gün geçti kaset test belirgin erken gebelik testi silik çizgi çıktı normal mi? Erken test daha belirgin çıkması gerekmez mi?
Tekininannesi _Hill_ ben bu erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum hamile olmadığım halde kac kere test pozitif çıkıp beni umutlandirmisti en iyisi kaset test varsa çıkıyor yoksa zaten çıkmıyor ben kaset testle hamile olduğumu öğrendim üstelik erken gebelik testinde pozitif çıkıp kaset testte negatif çıkıyordu hamile olmadığım dönemde daha erken ondan çıkmıyor saniyordum ama sonuç gercekten negatif mis
_Hill_ _Hill_ @Tusami canım merhaba daha önce konuşmuştuk seninle böyle bir durum yaşıyorum bir bilgin varmı?
Tusami _Hill_ erken gebelik testleri bir tuhaf oldu , kaset test yanıltmaz, hayırlı olsun canım hamilesin 💓🙏
_Hill_ Tekininannesi banada defalarca aynısı oldu hiç kaset testte çıkmazdı hep erken test pozitif çıkıp kimyasal olurdu.O yüzden kafam karıştı.Ama kaset test ya daha çok güvendim
_Hill_ Tekininannesi ozaman ben randevu alıp yarın doktoruma gidiyim hamileyim galiba ama sevinemiyorum doktor kanda çıkıp hamilesin demediği müddet çünkü 5 kere kimyasal gebelik yaşadım
Adacan _Hill_ 5 kimyasaldan sonra doktorun senden ve eşinden DNA testi istemedi mi? Bende 2. Sonra hemen istedi ki pıhtılaşma çıktı sonra hamile kaldığında hemen oksapar baslatmisti
_Hill_ Tusami ay inşallah öyledir kuzum kasette hiç çıkmazdı benim erken gebelik testlerinde yalancı pozitif çok gördüm biraz sonra doktor randevusu alıcam inşallah vardır🙏🏻❤️😊
_Hill_ Tusami aynen canım inşallah benim hiç adetim 5 gün geçikmez erken olurum geç olmam 29-30 günde bir olurum 29 günde olucaksam 6 30 günde olursam 5 gün gecikmem var.Hayırlısı herşeyin🤲🏻🥰
_Hill_ Tekininannesi erken gebelikte çıkıyor kan değerimde yükseliyor biraz sonra düşüp regli oluyordum o şekilde anlaşılıyor.Zaten sağlıklı her kadın hemen hemen her ay adet olmadan önce kimyasal geçirirmiş önemli olan devam etmesiymiş
Sedaduru Tatlım benim regle 6-7 gün kala kaset testte silik,erken gebelikte negatifti ve ertesi gün beta 9,87ydi.O yüzden kaset en güvenilir
_Hill_ Sedaduru yaa birkaç yerde daha gördüm erken gebelikler çok doğru sonuç vermiyormuş en güveniliri kaset test diye.İnşallah bende hamileyimdir canım🤲🏻❤️
Tekininannesi _Hill_ yaaa bende kendimden hamile kalmadan knceki ay suphelenmistim erken gebelik pozitif cikiyo4du kan günden güne en son 4 e çıktı geri düştü o zman kimyasal mi geçirdim acaba
Nesnur Kaset test daha guvenilir varsa algiliyo yoksa hic bsey cikmiyo kasette ciktiysa hamilesindir 😘❤️
_Hill_ Nesnur inşallah canım 🤲🏻❤️bende öyle duymuştum ama kanda değerim yükseldiğini görmeden inanıp heyecanlanmıycam sanırım😊