Lahinnn Melekzx anladım kuzum gerıleme cıger gelıstırıcıden sonra da oluyor dedıler bazı vurulan anneler de ondan sordum ıns gerileme durur bızımkının de kafası buyuk kafam ona takılıyor neden dıye beynınde sıvı yok dedı doktor ama baska neden olur bılmıuorum
Melekzx Lahinnn bir doktor bana kafası büyük dedi başka doktora gittim kafası karnına göre büyük karın çevresi küçük asıl konu karın çevresiymiş. Eğer sadece kafası büyük ise zamanla vücut büyüyünce oda normale dönebiliyormuş yani öyle bir şey ise sorun teşkil etmez demişlerdi bana sen içini ferah tut ama kontrollerini aksatma kaç hafta sonra çağırdı seni takibe aldı mı
Lahinnn Melekzx canısı benım rahım kısalıgım var ondan her cuma kontrole gıdıyorum doktora rahım agzıma bakıuor karından durum nedır dıye pesser takılı rahım agzına Sımdı bu cuma yıne gıdecegız ınsallah aenın deıdıgın gıbıdır gobekte bır sıkımtı yoktu dıye hatırlıuorum Insallah senın bebısın de normal gelısıme ulasmıstır bu hafta
Mucizeminigimbenim Lahinnn 33+1 bende de öyle oluyor ben çareyi magnezyum ilacinda buldum onu içme zamanım geçince başlıyor dediğin gibi altlarda kasilma oluyor tuvalete koşuyorum
Emine123kuzu Lahinnn merhaba kasılma yı tanımlayabilir misiniz acaba ? Yani nerenizde ve nasıl bir sancı ağrı oluyor? Benim haftam belki erken ama kasılma mı bazı ağrılarım bilemedim
Lahinnn Emine123kuzu valla benım sancım yenı 3 gundur kasıklarımda az var sanki cok çişim varmıs gıbı batma gıbı ama kasılmalarım 2 haftadır var 30. Haftamdan berii Nefesim kesılıyor karnım basket topu gıbı semsert oluyor bebek kasılınca rahim hareket edemıyor sonra 1 dakıka suren bısey sonra duzelıyırmama nefesım kesılıyor agzmdannnefes alıp verıyroum
Emine123kuzu Lahinnn teşekkür ederiim daha haftam erken ama magnezyum kullanıyorum bacaklarıma kramp gibi giriyor kalçamdan bir ağrı bu iki gündür de bir sağ kasığımda bir de sola doğru batma hissi gibi bir ağrı giriyor ve hep yürümeye çıktığımda oluyor. Yorgunluktan belki dedim ama anlamda veremiyorum ne yaşadığıma ☺️
Emine123kuzu Lahinnn daha baglanmadım hiç haftam erken 26. Haftamdayım muhtemelen yorgunluk diyorum ama Perşembe kontrolum var soracağım bakalım
Lahinnn Emine123kuzu nst olmasa ble benı tokoya baglayın hocam bır 20 dakıka dıye sor tokoya gırdım ben 22 Haftamda yani sancı olcer yani erken rıskın varsa madem agrı vb sokması lazım canım
Lahinnn Emine123kuzu baktın sancı cıktı sonra nst baglanmak ıste sancı geldıgı zaman acaba bebek kalp nabzı kac oluyor dusuyor mu onu kontrol et
Emine123kuzu Lahinnn hic bilmiyordum teşekkür ederim olmadı onu sorarım inşallah bir sıkıntımız yoktur
Emine123kuzu Lahinnn tamamdır bunuda dikkate alacağım , Allah tan erken yani iki gün sonra kontrol o yüzden cok beklemeyecegim
Uzay1907 Lahinnn hafif mi:) doğrulamıyorum yürüyemiyorum, karnım semsert taş gibi oluyor, iki büklüm ağlıyorum öyle sancılar gelip gidiyor, regl sancısı yanında çok hafif kalıyor
Lahinnn Uzay1907 şimdi okudum benım doktorun dedıgı gıbı demıs de senın de benım gıbı duzenlı gelmedı demek sancıların Herkesin kasılması sancısı farklı olabılıyormus Cunku benın nefesım kesılıyor kasılmada kasıkta hafıf sancı oluyıor kiminin nefesı kesılmıyor hıssetmıyor bıle gecen hastanede 35 haftalık bı kızla tanıştım o 100 lerdw sancısı cıkmıs cıhazda ben bısey hıssetmedım ki dıyordu yatısını yaptılar hatta