Lahinnn Melekzx gecmıs olsun kuzum şeker vb rahatsızlıgın yoksa yemegine dkkat et proteın ye eskiden buyukler bebek kılo alsın dıye irmik helvası veya bunsarı üzümlerdem yıyın derlermiş bır arastır da şekerim var benım omdan bebek ıcın denemedım Insallah gerilik kafa gobek boyunda heşaınde esıt mıktarda mı ? Baktın mı
Melekzx Lahinnn şekerin var tansiyonun var dediler 20 haftadan beri ne tuz ne şeker kullanıyorum ama yokmuş tansiyon da yok şeker de çocuğun başı haftasıyla uyumlu karnı 3 hafta geri kilosu da 2 hafta geri suyu normal kan akımı normal neden olduğunu söylemiyorlar. Protein her zaman alıyorum kalsiyumda alıyorum ama kilo almıyor
buseyusuf27 Lahinnn ah cnm bnm 19 haftadan berı kasılmam vardı 36 haftaya kdr ara ara kasılmam oluyodu hele gelınce fzla acımıyordu sukur bn platrs topunda zıplıyodum kalca hareketı yapyodum üstndr ebem öyle göstermstı rahatlamıstm ama 36 da dogm yaptm bn gebelık zehrlenmsnden
Lahinnn _akalin3 magnezyum dımı onermıyor ? Ben sormustum bır kez bısey vermemıstı demek ki onermiyor dıye mı acaba
buseyusuf27 Lahinnn vala bn anladm aslında bn sdce akıntm vardı suyum glyo znnettm kontrole gttm acıle ıdrar verdm kan verdm proteın kacagı cıktı +3 birde tansıyon yuksek cıktı gözünde ucusan bsyler var mı dedıler var dedım nokta gıbı seyler ucusuyor dedim. Sonra bebegın sancısı vardı nts de bnde yoktu yanı 19 haftadan berı yalancı kasılmalar yasıyodm alısmıstm artk cnku bı gece cok sklastı ama aralıgı uzundu oyuzden doğm degl dedi ebe bkledm ıste suyum gelyo zannednce gttm kısmet işte belkı bekleseydım bnada bebege de bsy olcaktı allahın işi herzaman rabbm ıyısını bılır. Şmdi 2.gebeym 14 haftaym bundada erken başladı kasılmalar ama her zman degl arada oluyo ebe normal degl dedı bı doktorunla gorus dedi bakalım persmbe rnd2vu buldm ozman gdcem buda inş erken gelmez gercı ılkı nasıl doğduysa bundada erken doğma ıhtımalı varmıs 🙄 hayırlısı dıyelım saglılla gelsım yeterkı hazrlık yaptm ben önceden sükür ufak tefekler kaldı
Skyldrmm Bende 34+1 ara ara özellikle geceleri kasılma olmaya başladı 2 dk kadar sürüyor tabiki o an oluşan baskı ile wc ihtiyacımız normal ve bunun beraberinde kasık ağrınızda olursa doktorunuzla konuşabilirsiniz
Uzay1907 26.haftadan beri erken gelmeye çalışan bi oğlum var:) 2 defa hastanede yattım. Adalat diye bir ilaç kullanıyorum. Magnezyum zaten gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Rahim kasılması başladığı gibi sola yatmak bol sıvı tüketmek gerekiyor. Eğer sancılar sıklaşırsa dk tutup doktora haber verip hemen hastaneye gitmelisiniz. Benim yatışlarda böyle olmuştu 9 dkya falan düşünce doktoru arıyoruz o da hastaneye geçin geliyorum diyor:/
Lahinnn Uzay1907 9 dakika da 1 yani kasılma olursa dimi peki kasılma nasıl oluyor sende kasıklarda hafıf sancı oluyormmu
Uzay1907 Lahinnn hafif mi:) doğrulamıyorum yürüyemiyorum, karnım semsert taş gibi oluyor, iki büklüm ağlıyorum öyle sancılar gelip gidiyor, regl sancısı yanında çok hafif kalıyor
Lahinnn Melekzx tansıyonun yok muymus sız gunluk kontrol etmedınız mı kac cıkıyordu bır de geriliklw alakalı plezanta kan akımı normal yani oyle mi dedıler ınsallah saglıkla gelır
Lahinnn _akalin3 ben normal klozet kullanıyorum cok oturmuyorum canım çişim var mı yok mu oturuyorum sonradan cıkıyorum
Dygsacli Kasılmalar için adalat ve magnezyum kullanıyorum… ikiz gebelik bende erken gelmemeleri için hep istirahat ediyorum… ve vajinadan progestan fitil pruloton iğne verdi daha rahatım ama tetikteyim de