Cnsbls Kizlar sabah 8de doğuma gidiyorum dualarınıza talibim Korku heyecan sevinç endişe acabalar acabalar hepsi birarada uyku yok 🥺
Deletedmom_110 Cnsbls sağlıkla kucağına al inşallah canım 💗 bende gidicem yarın açılma olursa alırım dedi çok heyecanlıyım😍
Zarifenur Yarın bende gidicem yatırcam dedi ama ne olacak hiç bilmiyorum bende de belirsizlik tedirginliği var çok fazla uyuyamıyorum yalnız değilsin 🥰
Cnsbls Benimde sezaryen 2gundur ağrılarım başladı artık alicaz dedi aslında 2.ci doğumum ama yine de duygular karmakarışık Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ sağlim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Zarifenur Cnsbls bende hiç ağrı yok ya yarın yatışını yapcaz dedi ama bilmiyorum suni mi vercek ne yapcak amin inşallah
Canimannemm Benimde yarin yatisim var suni sanci ile doğumum baslatilacak 8de insallah hepimiz hemencecik bebeklerimizi aliriz saglicakla kucaklarimiza
AyselDemir Canimannemm merhaba abla kaç haftasin.ben ben en son 1hafta önce gitdim doktor 40haftsn doldu da burda işin bitdi ..benim normalde zamanım temuzun 2.doktor dedi ona kadar doğum olmasa 4acile git .devlede gidicem sizce yarın acilde şunu sancı verib açılma yaparlarmi doğumu gerçekleştirirler mi? Sizin süreç nasil
hilal2022 Canimannemm yarınki deneyimlerinizi anlatır mısınız benimkide gelmezse carsmaba suni sancı verecek merak ediyorum nasıl bir süreç ☺️
Cnsbls Deletedmom_110 hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebisleri sonrada doğurduk toplantisi yaparız☺️
_Mutlu Zarifenur bende 9 da yatışımı yapıyorum sancı açılma yok suniyle başlatıcak allah yardımcımız olsun dua edelim birbirimize ❤️
Cnsbls Zarifenur dün akşam sancilandim çok ama gitmedim korkudan gitsem kesin alırdı benim ikinci sezaryen olduğu için sancım olduğunda hemen alıyor beklemiyor 38+2yim su falan gelmedi
Zarifenur Cnsbls Anladım canım benim ilk ters bi durum yoksa suni ile yapcam heralde ben gelmedi çünkü hayırlısı ile yarın alırsın inşallah bebeğini kucağına 🤲
AyselDemir Cnsbls Yani normal her hafta kadın doğuma gidiliyorya muayineye ultrasonda bakmak için..doktor 40sonra ultrason bakılmıyor dedi da bundan sonra acile gidiceksin dedi.brn normal doğum istiyorum.insallah yarın acilde bakarlar bana
M_anne Allah hepimize kolay sağlıklı bir doğum nasip eylesin 🌸 Yavrularımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşalım İnşaAllah 🌸 Bizde 40+3 olduk bekliyoruz salı günü gideceğiz tekrar bakalım ne olur durum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻