uraz_ve_annesi- Selennm hamilesiniz gözünüz aydın ama kan verip betayada baktırın düzenli artış olması gerekiyor hayırla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Selennm Yaaa inşallah kimyasal gebelikten çok korkuyorum yarın vereceğim kan tahlili ama kimyasal da git gide düşüyormuş belirginlik iki güne kalmaz diye düşündüm bugün ki daha belirgin olunca da umutlandım sormak istedim 🤗 yine de hayırlısı Rabbim bilir
Selennm Kvser bugünle birlikte 6 gün olmuş oluyor belirtilerim de göğüslerim çok şişti bir anda bedenim şişti mide bulantım falan yok belim de hafif bir ağrı var çok tatlı tatlı
Deletedmom_85 Selennm oo baya gecikme var. Benim kardeşimin de gecikmesi olduğun da testi böyleydi. Şimdi gebeliği sağlıklı ilerliyor çok şükür. Her şey güzel olacak inşallah bu sefer 💐😚
Selennm Deletedmom_85 inşallah diğerinde bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim uzun zamandır da aklımda yoktu açıkçası çok şükür olmaması için bir sebebim yok doktorumuzda öyle söylemişti ama insan yine de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor 😞
Kvser Selennm benimde bugünle birlikte 8 gün oldu canım . Hiç bir belirtim yok anlamıyorum test yapamadım daha ben 🫣
Deletedmom_85 Selennm Güzel düşün pozitif enerji yay etrafına kendine, kötüyü çekme kötü düşüncelerden uzak dur. Rabb’im tamamına erdirsin inşallah 🕊️🤍
Selennm Kvser bende yapmak istemedim ilki silik çıkınca hatta dediğim gibi kimyasal gebelikten şüphelendim adet olurum diye düşündüm iki gün geçip olmayınca tekrar yaptım daha belirgin çıktı Allahtan bir şey çıkmaz ise sanırım çok yeni bebiş o yüzden böyle sen de istersen test yap
Kvser Deletedmom_85 klomen femara catlatma iğnesi oldum doktorum bunlar hep 3-4 gün geciktirir öyle test yapın derdi 3. Gün adet olurdum . Hsg çekildim birşeyimiz yok eşiminde benimde gecen ay 5 gün geçti . Bu ay da 8 gün geçti yarın 9. Gün eşim hep bekleyelim bekleyelim diyor 🥺belkide birazda yüzleşmekten korkuyoruz bilmiyorum tek bildiğim artık yorulduğum inan şuan olmasa da üzülmeyecem varsa dünyalar benim olacak en çokta eşim için baba olacağı için 🙏🏻🥺 olmazsam da neden bu kadar gecikti diye üzülecem bilmiyorum çok karma karışık şeyler içindeyim 🥺