Deletedmom73711 Essezen Lüküsmüş valla 350-500₺ arası diyor, 500₺ verip Bülent Ersoy gibi kirpikler taktırmam yok mu😂 Bütün hastane şok, çocuk doğurmaya mı geldin Harbiye’ye konser vermeye mi diyecekler😂
Askiletotomsu Deletedmom73711 1d-2d aralığı var onu taktirmaliyiz Daha önce kullandım 2d bile fazla yogun İlla 1-2 aralığında olacak yani
Deletedmom73711 Askiletotomsu Her şey çok güzel olacak filminde Mazhar Alanson repliğiymiş, ben twitterdan görüyordum hep🫶🏻🕵️♂️
Meryy69 Askiletotomsu benim bildiğim ve yaptırdığım sedyeden değil normal koltukta hafit yatık şekilde oluyor ama 3 ayda bir yaptırıyorum gebelikten önce
Meryy69 Askiletotomsu düşünüyorum tabiki yaptıracağım inşallah biraz gebelikte ara vermek istedim son haftalarda yaptıracağım mutlaka
Askiletotomsu Meryy69 ben yaptırıyordum üniversitede Bir ayda kotulesiyordu siz iki üç ay iyi idare etmissiniz
Meryy69 Askiletotomsu 3 ay içerisinde 2 kere kontrol e gidiyorum boşluk dolduruluyor o yüzden 3 ayda tamamen yaptırıyorum güzel oluyor
Durubebegim Askiletotomsu canım ben koltukta başımı arkaya yaslayarak yapmıştım kaş alınır gibi düşün ortalama 1 buçuk saat sürmüştü bide dinlendiriyordu
Hilahila Askiletotomsu koltukta oturur pozisyonda kafa arkada da yaptırabilirisniz . Özellikle makyaj koltukları ideal
Sehersudi Askiletotomsu bende yapmıştım. Ama baya insanın sırtı agrıyor nefesiz kalmıştım hatta ama idare ettim. Yanında ince bir bebek yastıgı götür.
Cutepet Askiletotomsu ben ipek kirpik değil ama kirpik lifting yaptırıyorum. Vücudumu yan çeviriyorum kafamı olabildiğince düz tutuyorum. 1 saat sürüyo. Biraz zor oluyo ama idare ediyorum🙈 çok dayanamazsam arada kalkıp oturuyorum
Askiletotomsu Cutepet bende iki ayda bir liftinge gidiyorum On gün önce yenilettim Ama doğumda ipek kirpik(ennnnn sade olanından) yaptiracagim