Elifsntrk NigarH gerçekten buna mı takıldın :) gelişimiyle alakalı canım bir hafta iki hafta ileri de olabilir geri de bunlar çok önem teşkil etmez merak etme bu arada tüm yorumları okudum ve ikinci gebeliğim de tecrübeli bi anne olarak şunu söyleyebilirim doğum şeklini şuan düşünme gerçekten. Çünkü bu senin yada bizlerin verebildiği bi karar değil. Bebek seçiyor geldiği yolu önemli olan sağlıkla gelmesi. İlk doğumumu normal yaptım ve dehşet zordu ikinciye hamileyim asla normal de demem sezaryen de nasıl uygunsa öyle. Ve lütfen hiçbir yoldan korkmayın Allah çok büyük yardım ediyor sadece tadını çıkarın 🌸
Rukiye24 NigarH şartlar ne gösterir bilemem normal doğum yapmak isterim çok zayıfım zayıfların çatısı dar oluyor normal olmuyor diyorlar kan sulandırıcı kullanıyorm valla bilmiyorum artık hayırlısı
minikerdeminannesi Benimki de önde gidiyor ultrasona göre fark ediyor bir doktor 6 biri 2 3 gün önde dedi canım , adet dongusuyle de alakalı olabilrmis ama sen de bir sıkıntı yok bence üç hafta olmadığı sürece sıkıntı olmazmış ,zaten olsa doktorun söylerdi bence
asilannesii NigarH ultrasona göre değil son adet tarihine göre hesapla. Ultrason 3-5 aşağı yukarı söyler ama esas olan adet tarihindir