Ecceee Karyakal adet bitiminden 1-2 gün sonra çekinmesi isteniyor ama biz işlerimizi ayarlamamıştık, uygun olamadık o günlerde, adet bitiminden 7 gün sonra çekindik o güne dek ilişki yasaktı, olası bi gebeliğe zarar verilmesinden korkuluyor
Karyakal Ecceee evet çok mantıklı 7. Gün bile çekilsem bayram nedeniyle o güne kadar ilişki olmaz çok güzel bi akıl oldu teşekkürler 😍
Ecceee Karyakal bizim çektirdiğimiz merkez Şişli echomardı, çok komik neredeyse yemin ettireceklerdi 7.güne dek ilişkiye girmeyeceğimize, tamam anladım girmeyeceğiz diyorum bakın çekim gününden önce bi gebelik oluşursa vebali sizin olur diyorlardı hala 😁😅
Mehtapkz Yaseemiinnn Canim benimde bir oglum var ve vende 1.5 yil deniorm 2. Cocuk icin bu ay hsg cekildim en son tupler acik cikti bisey cikmadi artik akisina birktim canm sen nezamandr deniorsun hsg dende korkma nerde cekiliceksin ben anestezisiz cekldm cok rahatti anlamadim bile
Yaseemiinnn Mehtapkz bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Ben hamileyim çektirmedim. arkadaşa yardımcı olmak amaçlı yazdım çekimi gerçekleştiriyorum doktorla radyoloji bölümünde çalışıyorum onun İçin ona yardımcı olmak adına yazmıştım :)
Karyakal Mehtapkz benimde bi kizim var 20 aylik 1 bucuk yildir 2. Yi istiyoruz olmuyor adet olursam eger hsg cekilicem
1_ayse11 Yaseemiinnn merhaba ben de cektirecem de ben adet olamıyorum pcos olduğu için bana rastgele bir gün verdiler adet tarihi falan sormadilar bir sorun olur mu acaba
Mehtapkz Karyakal Ahh canm ya neden olmuyormus doktor nedenini soledimi acaba benimkide sebepsiz infertilite tanisi konuldu