Kayrabera8 Ask_hosmus kız hissediyorum ama bu bilinçaltı isteği olabilir mi acaba 😊sağlıklı ve hayırlısı inşallah
Kayrabera8 Ayse_tusem_buglem hayırlı olsun inşallah sizin yaş kaç? Doktor riskler vs korkuttu beni biraz
Merve201119 Kayrabera8 merhaba bende üçüncü çocuğuma hamileyim iki oğlum vardı bir kızım oluyor 18 haftalik hamileyim
Kayrabera8 Merve201119 ayyy hayırlı olsun ne güzel bir de prenses, inşallah benim de öyle olsun abilere minik prenses 🥰
Kayrabera8 Merve201119 evet benim de iki oğlum var, sağlıklı olsun da farklı olur çok sevinirim tabiii
262626 Merhaba bende 35 yaşında 3. Bebişimi bekliyorum 36haftalık olduk. Oğlum ve kızım var. Bi erkek bebiş daha geliyor. Bizede çok süpriz bi bebek oldu 8haftalık öğrendik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlat olsunlar.
Dln0692 262626 hikayemiz aynı maşallah 262626 hikayemiz ve haftamız aynı aynı şeyleri yazardım maşallah 🧿 🥰
Obirgebe Kayrabera8 bizimde süpriz bir 3.bebişimiz geliyor 😅 gerçekten büyük süpriz oldu bize 🙊 30 haftalığız biz ☺️
Obirgebe Flz-cner98 kuzum bn kendime erken evlendim diyordum ben 28 yaşındaym biri 7 diğer 3.5 yaşında kuzumlarım var sen kaç yaşında evlendin
tugba-polat Kayrabera8 21 yaşındayım 3 yasinda 1 yaşında kızlarım var çok beklenmedik şekilde oğluma 29+2 hamileyim 🙏🌸 Allah ne veriyorsa rizkiyla hayriyla versin bu devirde çok zor malesef…
Lalegulzer Kayrabera8 36+2 3 çocuğum 34 yaşındayım 2 kızım var şimdi de oğlum alacak Allah nasip ederse
Dln0692 Kayrabera8 merhaba hayırlı uğurlu olsun bendende süpriz bir üçüncü bebek 36. Haftadayız spiralle hamile kaldım süpriz yumurtama🐣🐣😬
Muhammedinannesi2424 28 yaşındayım 3. Ye 13+5 hamileyim. Aslında planlarda yoktu ama cidden bebek özlediğimiz için bide çocuklar kardeş isteyince karar verdik. Bebek sevmeyeli uzun zaman oldu😀😀