Ogretmen_Anne_ Kayrabera8 maşallah ben ilkine hamileyim şuan 2. Veya 3.ya düşünmüyorum süpriz olmazsa hamilelik çok zor😂
Ozlem21e Kayrabera8 merhaba 🙋🏻♀️ 28 yaşındayım ben de ikinci hamileligim ama 3. Bebeğim olacak 🥰 20 aylık ikizlerim var 32+1 hamileyim 🤭
Ask_hosmus Kayrabera8 ben de 23 yaşındayım 3.hamilelik 3. Süpriz oldu bize 😂 biri 4 yaşında biri 12 aylık 2 oğlum var, 32 haftalık hamileyim 💃
Kayrabera8 Ask_hosmus maşallah yaşınız çok iyi, benim yaş biraz ileri sağlıkla gelsinler inşallah, bebeğin cinsiyeti nedir ?
Kayrabera8 Ask_hosmus kız hissediyorum ama bu bilinçaltı isteği olabilir mi acaba 😊sağlıklı ve hayırlısı inşallah
Ayse_tusem_buglem Kayrabera8 Kayrabera8 selam benimkide sürpriz oldu üçüncü bebeğim 15 haftaligiz ❣️🥰
Kayrabera8 Ayse_tusem_buglem hayırlı olsun inşallah sizin yaş kaç? Doktor riskler vs korkuttu beni biraz
biruykusuzanne Ask_hosmus maşallah biraz erken evlenmişsin sanırım ama genç yaşta anne olmanın tadı da farklıdır büyütmüşsünz ne güzel Allah bağışlasın 🙂
Ask_hosmus biruykusuzanne evet biraz erken oldu 😅 genç enerjimle çocuk büyütmek mantıklı geldi, teşekkür ederim amin inşallah 🌸
Flz-cner98 Been🙋🏻♀️ 24 yaşındayım. 3. Oğlumu bekliyorum 14 haftalığız 💙Diğer bebeklerim 7 ve 4 yaşında
Obirgebe Flz-cner98 kuzum bn kendime erken evlendim diyordum ben 28 yaşındaym biri 7 diğer 3.5 yaşında kuzumlarım var sen kaç yaşında evlendin