Hayat_Recep3480 bebeklerin %90ı öyle doğarmış korkmayın çoğunu doktorlar söylemez bize bu normal aynısı benim başıma geldi Kızım doğdu 2 günü doktor geldi kalbinde delik var üfürüm yapıyor dedi hemen bir sürü test söyledi 10 sene önce 300₺ gibi bir ücret söyledi sonra öğrendim ki herkese aynısını söylüyorlar ben 3. Günü çıktım direk Marmara eğitim araştırmaya sezaryenli halimle nasıl kötüyüm kardiyoloji doktoru halimi gördü kadın ağlayacaktı nerdeyse korkma çok normal hepsinde olur dedi istersen hemen sıraya alır bakarım ama bak şu an sen çok kötüsün asıl seni düşünmemiz lazım dedi git bir hafta sonra gel söz en detaylı ultrason ile bakacağım dedi bu arada Kızım ağlıyordu bak bu bebeğin kalbinde sorun olsa tırnakları dudakları morarırdı dedi. Bir hafta sonra gittik ultrason ile baktı çok normal git kendiliğinde kapanır dedi hatta bir yaşında kontrole getir dedi hiç götürmedim çünkü dedi bana bu çocuk da bir şey olsa koşamaz bayılır morarır şükür kızım çok da sağlıklı korkma hepsinde oluyor ve kendiliğinden kapanıyor