Pasalarimmmmm Qnl ben kullandım ama pek bi etkisini gormedim bide onu ictikten sonra 1 saat yürüyüş yapacaksın bolda suyla içeceksin ben pek fayda gör.edim sen görürsün insallah
Ireemkcn Qnl Bende de kabızlık sorunu var duphalac kullandım ise yaramadı simdi doktorum magnesie calcinee verdi memnunum ondan 1 2 saat içinde etkisini gosteriyo su ile de destekliyorum
Iremcaner1 Pasalarimmmmm Kızlar kabızlık sorunu çekiyorsanız aç karnına sabahları için eğer miğde bulantınız varsa kahvaltıdan sonra bir fincan Türk kahvesi için 1 saati bulmadan tuvalete çıkartıyor ve hiç zorlamıyor eğer işe yararsa 2 güne bir için inşallah şifa olur ilaç kullanmanıza gerek kalmaz 🙏
Qnl Iremcaner1 cnm bünyem ona alışık zaten sabah aç karnına kahve sigara içerdim öyle lavaboya çıkardım şimdi kahveden de sigaradan da herşey den tiksindim su bile kokuyor içemiyorum :(
Pasalarimmmmm Iremcaner1 teşekkürler cnn hamileliğin başında çok çektim şimdi rahatım o konuda ama bu bilgi dursun aklimda☺
Iremcaner1 Qnl bende öyleydim birazda sigara olmadığı için tuvalet sorunu yaşıyoruz sanırım 😊 normal kahve ve sigaradan bende tiksindim ama Türk kahvesi içiyorum tuvalete çıkmak için ilaçtan iyidir dur düşünüyorum 😊
Deletedmom2265 Qnl Aslında 1 saate etki eder ama suyla etkileşime geçiyor içtikten sonra yarım litre su için üzerine yürüyün biraz sorun çözülür 🫢
vesilece Qnl hiç etki etmeyen üstüne üstlük mide bulandıran bi şurup canım onun yerine karpuz ye şıp wcdesin
Iremcaner1 Pasalarimmmmm Bana da ne denediysem olmadı ilaç denemedim ama hep doğal yollarla çıkmak istedim en son kahveyi keşvettim karpuz salata zeytinyağı hiç işe yaramadı herkezde farklı oluyor inşallah kısa sürede birleyen bulursunuz
Nsnese Qnl bende işe yaradı ilk gün içtiğimde sürekli bağırsaklarımda hareketlenme oldu ertesi gün 1 ölçek daha içinde işe yaradı. 32 haftalığım doktoruma danışıp içtim