istanbulluanne Anne16 Kuranda geçmiyor Arden hocaya sormuştum bende koymak istiyordum. Ama nette bazi kaynaklarda geçiyor diyor o yüzden sormuştum 😊
Feelina Patito__ evet bende o şekilde bulmuştum anlamını aylar önceden yanlış bir bilgi yok ortada her aramada google da ayrı birşey çıkması normaldir
Patito__ Feelina aynen normal zaten oyuzden bazi seyleri iyice arastirmak lazim int rnetteki her bilgi dogru degil
behrem Anne16 gerçekten sizin gibi insanlara iyilik yapmaya gelmiyor çok çok çok kötü kalpli birisiniz lütfen daha fazla muhatap olmayın benimle
Brlgry GamzeCan 190 alo fetvayı arayın direk benim canımı çok sıkmışlardı aradım sordum bir isim için koyabilirmiyim sakınca var mı diye güzel cevap aldım yani gündüz arayın diyanet işleri başkanlığı 🙋🏼♀️😂
BusraNR Ardan diye geçiyormuş, arden diyede incilde köken olarak ingilizce fakat, Allahın bereket tarlası, adalet prensi gibi anlamları var biz de arden koyucaz 😌💙
GamzeCan BusraNR bugune kadar bi arden ismi hosuma gitti . Ermeni kökenliymiş yok biz ermenimiyiz falan resmen beni dinsiz ilan ettiler🤷🏻♀️🤷🏻♀️
BusraNR GamzeCan herkes bi âlim hoca şeyh zaten 😒ben araştırdım İngilizce kökenli ve anlamları çok hoşuma gitti 🥰🤗
Gokkusagivemucize Anne16 Kur'an da geçebilir orasını bilemem ama Arapça anlamı ",yeriniz, toprağınız" demek. Her Kuran'da geçen isim anlamlı olmuyor koymak için.
Gokkusagivemucize GamzeCan caizlik durumu için demedim ama çok anlamı olmayabilir. Daha anlamlı isimler koyulabilir bence. Ben erkek olursa Ahmet istiyorum mesela 💙 nasıl ki Aleyna Kuran'da geçiyor ama anlamı "üstümüze" demek öyle düşün
Yarenelibol Bn oğlumun adını arden koydm ocakta nasipse kucağımıza alıcaz ve çok araştırdım Allahın bereketli toprağı demek bilmeyen konuşmasn👍🏻