Seldaapk Anne16 hasat prensi bolluk bereket tanrısı diye çıkıyor bende bakmıştım bi ara kız olursa Arven erkek olursa Arden diye düşünüyordum
DahIia Anne16 Arden Ermenilerin koyduğu bir isim , abimin arkadaşı var üniversitede ismi Arden ve Ermeni. Bilginiz olsun. Ben kesinlikle ayrım yaptığım için söylemiyorum benim için ismin kökeninin hiçbir önemi yok. Ben de Aren koyacağım. Ama böyle bir soru yönelttiğiniz için söyledim
istanbulluanne Anne16 Kuranda geçmiyor Arden hocaya sormuştum bende koymak istiyordum. Ama nette bazi kaynaklarda geçiyor diyor o yüzden sormuştum 😊
Gokkusagivemucize Anne16 Kur'an da geçebilir orasını bilemem ama Arapça anlamı ",yeriniz, toprağınız" demek. Her Kuran'da geçen isim anlamlı olmuyor koymak için.
behrem kökeni ingilizce'ymiş, kuran'da geçtiğini hiç zannetmiyorum. anlamı da istekli, sabırsızmış. google'da 3 saniyede yaptığım aramayla buldum bence bir dahakinde siz de başarabilirsiniz 👍🏻
Anne16 behrem hic aklima gelmedi cidden sagol eger bakarsn ayni baktigin sayfann alt linklerine kuranda gecer allhin bereket tanrisi yaziyo b3nce sende bunu yapablirsin
Patito__ Seldaapk bolluk bereket tanrisimi aaaa herseyin ayri tanrisi varmis bak sen demekki hersyi google amcaya sormak iyi degilmis 👍🏻
Patito__ Seldaapk yanlis bilgi vermenizi de ben anlayamadim oyle bir tanri olmadigini bir cogumuz biliyor bilmeyende bizden degildir zaten
Seldaapk Patito__ hanımefendi internet aramalarında çıkıyor yoksa çok şükür ki bizde biliyoruz sadece bir yaradan olduğunu bi ara merak edip bakmıştım bende isim hoşuma gidip ama sonra bu şekilde saçma anlamlar çıkınca vazgeçtim.
Esa Patito__ ravenloft diye bi oyunda arden geçiyor tam bilgiye sahip değilim ama belki ordaki anlamıyla mitolojideki tanrılarla karıştırılmış olabilir internette bilgi kirliliği ve yanlış anlaşılan şeyler oldukça var bence isim konusunda en güvenilir diyanet
Feelina Patito__ evet bende o şekilde bulmuştum anlamını aylar önceden yanlış bir bilgi yok ortada her aramada google da ayrı birşey çıkması normaldir
Patito__ Seldaapk Bende cok arastirdim ve hic bole bir anlam gormedim Allahin tarlasi Bolluk bereket prensi anlamlri vr agirlikli Yani siz ikisini anlami bir etmissiniz gbi karistirdiniz heralde ya da okudugunuz tek yer bunu kendince yorumlamis
turkeri-canan Seldaapk Benimde 28 kasım son adet tarihim pazartesiye şehir hastanesine randevu aldım cinsiyeti öğrenmek için 15+1 olacaz Allahın izniyle sizce erken mi yoksa öğrenebilirmiyim inşallah ?
Seldaapk Patito__ dediğim gibi ben zaten o anlamı görünce daha fazla araştırma gereği görmedim çünkü bana çok uzak geldi isim
Patito__ Seldaapk yanlis gormussun herlde ii yptin zatn nerden cikti nasil cikti belli olmayan bir isim anlami kesin bilinmior
Seldaapk Patito__ herkesin kendi tercihi tabi ama ben soğudum ve zaten kızım olucak o yüzden de bana çok uzak.
Esa Kuranda geçmesi şart değil anlamının güzel olması önemli ama detay istiyorsanız ve konulmasında sakınca var mıdır bilmek istiyorsanız diyanete sorabilirsiniz maille detaylı bilgi veriyorlar
Patito__ Esa bende bunu belirttim yani internette karmasa oluyor bazen bir sey bulup hop anlami bu diyip alip gidiyorlar oyuzden cok bilindik anlamli isim taraftariyim din konusundaki isimleride diyanet veya iyi hocalara sorma taraftariyim
behrem Anne16 gerçekten sizin gibi insanlara iyilik yapmaya gelmiyor çok çok çok kötü kalpli birisiniz lütfen daha fazla muhatap olmayın benimle