Gokturk gün içerisinde sancilarim vardı belli aralıklarla akşam olunca saat başı olmaya başladı daha sonra yarım saatte bir en son saat Sabaha karşı 4 e gelmişti sancilarim 10 dk ya düştü takip ettim 5 dk ya indi en son 3 dk sıklıkla olmaya başladı dakika azaldığı için ambulans çağırıp en yakın hastaneye gittim zaten kontrollerimin olduğu hastane idi gidince direk çatı muayenesi oldu açılma 2 cm di doktor daha 2 3 saat var dedi doğum hane katına sancı odasına çıktım sancılar artmaya devam etti şiddeti arttı 10 dk ara ile çatı muayenesi yapıldı 4 cm olmuştu ama sancidan duramıyordum nst ye bağlandım nst de de şiddetliydi sancılar suyum gelmedi suyumu patlattilar daha sonra suni sancı verdiler suni sancidan 20 dk sonra dogumhaneye geçtim saat 6 ya geliyordu ıkınmalara rağmen bebis zor geldi şükürler olsun 06.50 de dünyaya gözlerini açtı oğlum ilk doğuma göre ikinci doğum daha kolay olur derlerdi aksine ilk kızımı 7 dk doğurmuştum ama oğlumun doğumu çok zor gerçekleşti biraz erken geldi beyefendi 2 hafta kadar şuan sağlığı durumu gayet iyi kuvoz e gerek duyulmadı şimdi 15 gunluk olduk bile diğer hamile annelerimize Rabbım kolaylık versin 🙏🧿🥰