Gamzeates ben Kızılcahamamda yaşıyorum ama burda doğum yapma imkanı yok doktorun kendisi direk diyor burda doğum yapamazsınız Ankara merkezde büyük hastaneye de takip başlattır diye onun için hem ordaki hastaneye hem şehir hastanesine takipliyim, ben Gataya da gittim hiç beğenmedim, Sincan lokman hekime gittim iki defa beğendim ama özel hastane sonuçta mecbur iyi olacaklar. Zübeyde hanım için çok fazla olumsuz şeyler okudum burda onun için hiç cesaret edip oraya muayeneye gidemedim maalesef. Şehir hastanesi sezeryan doğuma aşırı karşı işte nedense onu anlayamadim. 42. Haftadaki insanı bile suni sancı verip normal doğuma zorluyorlar ki büyük risk yani direk sezeryana almaları lazım bence. Bu olumsuz seylerde benim gözümü oldukça çok korkutuyor, ailem Ankara dışında yaşıyor doğumu orda mı yapsam diyede düşünmüyor değilim açıkçası. İnanır mısınız bende şikayet edecektim ama bir dahaki gelişimde sıkıntı yaparlar dediğiniz gibi muameleri değişir daha çok mağdur olurum diye cesaret edemedim. Teşekkür ederim canım hepimize geçmiş olsun inşallah ☘️