Gamzeates öncelikle sizede geçmiş olsun ❤️ Ankara şehir hastanesi postlarında görüyordum sizi üzüldüm sizin adınıza sağ salim hayirlisiyla kucağınıza alırsınız bebisinizi inşallah.. Ben ilçeden geliyorum gebe takipten sadece gebelik şekeri kullanıyorum diye perinatolojiye yönlendirdiler marjinal insersiyon sıkıntısı hep vardı zaten, perinatoloji şekeri bırakıp marjinal insersiyon için riskli gebe takibi başlattı. Başta Atakan bey bakmıştı çok memnun kalmıştım hoş oda riskleri anlatırken ani bebek ölümü olur deyince çok ağlamıştım orası ayrı da.. bencede perinatoloji bölümünün çok daha detaylı ve titiz çalışması lazım, benim görümcem Mart’ta, bir akrabamız Mayıs’ta doğum yaptı şehir hastanesinde ikisininde zor geçti, Mayıs’ta yapanın ki çok daha zor geçti onları görüp dinledikçe bende hastaneden soğumaya başladım keşke de en başta doğum paketi alsaydım özelden diye düşünmedim değil açıkçası. Benim en büyük korkum şehir hastanesi sezeryan doğuma karşı gibiler en sonuna kadar normal zorluyor bekliyorlar. Benim gebeliğim riskli olduğu halde normal zorlarlar ve bebeğimde kendimde bir sıkıntı olur diye stres yapıp üzülüyorum şimdiden ki 32-33. Haftadayim ben daha