aren6161 Sltnemir 12.gün cikti benim yumurtlama gününden yani tahmini Gebe kalabileceği tarihten sayinca 12
Sltnemir aren6161 59 derken cnm benim mesela 2. Gebeliğim de doktora gittim beta HCG 570 çıkmıştı 4 haftalık gebeydim
Mombabyyy Sltnemir ilişkiden 14 gün sonra belli oluyor canım idrara geçmesi 10 günden sonra oluyo ama 14. Günde oluyor genellikle geç döllenme olmadıysa tabiki
Limonzeytin Sltnemir olmaz gebelk olşması genelde 12 günü bulur. 14 günü bekleyn kan verin testle uğraşmayn kesn sonç👍
Sltnemir Mombabyyy korunmasız ilişki oldu da 8 gün geçti ilişkinin üstünden bende belki idrarda çıkar dedim
Bebegim4 Sltnemir hiç yapma kuzum 1 haftadan 10. Güne kadar test. Yaptım 10. Gün gördüm erken gebelik testinde aşırı silikti beta verim 9 çıktı 10 ve 11. Gün erken gebelik test yap
Bebegim4 Sltnemir öğrendiğimde 10. Gündü yumurtlama gününden itibaren erken gebelik testinde çok silik çıktı beta verdim 9 çıktı
Bebegim4 Sltnemir evet 5 üstü gebelik ya benim 9 çıktı öteki gün tekrar verdim 25 çıktı 2 gün sonra 100 çıktı öyle öyle çoğaldı