Umutduru Sltnemir benim de ilişkinin 11.günü yapsam mı bilemedim ama diğer hamileliklerimde adete 1 hafta kala öğrenmiştim yani 13 14 günlukken
mrvsrcn Sltnemir 8 gün çok erken canim döllenmeden sonra 12.gün yap testini ki onda bile çıkmayabiliyor 14.gun yap
Sltnemir Yani rakamlarla anlatmak gerekirse şöyle ki diyelim bugün ayın 1i ilişki oldu gebelik oldu 9unda idrar testinde çıkar mi
ogretmenHnmm Sltnemir çıkmaz canım boş yere yapipta kendini üzme derim çünkü yumurtlama doneminde olmamıştır belki ilişki yumurtlama olacak çatlayacakta döllenme olacak yani var daha
ogretmenHnmm Sltnemir benim catlamamin üzerinden 9 gün geçti test yapmiyorum negatif cikar diye catlamanin üzerinden 14 gün gecmesi lazim idrarda cikmasi için. Umarim güzel bir sekilde anlatabilmisimdir
ogretmenHnmm Sltnemir dollenmesi tutunmasi falan hep 14 gün sürüyor yani gebelik oluşmuşsa 14 gün sonra idrar testinde çıkıyor kanda daha erken belli oluyor tabi
mrvsrcn Sltnemir tabiki dün iliskiye girdim bugun belli olsun diye bisey mi var döllenme olacak yuvalanma olacak bebek rahme yerleşecek sonra beta salgılayacak
aren6161 Sltnemir 12.gün cikti benim yumurtlama gününden yani tahmini Gebe kalabileceği tarihten sayinca 12