Zolemos Cansuu16 naçizane önerim internette yazan isim anlamlarına kanmamak. Herhangi yazılı bir kaynakta geçmiyorsa birinin uydurup yanına da bir anlam karaladığı isimleri çocuğunuza koyabilirsiniz. Özellikle şu değişik az duyulan isimler. Elimdeki hiçbir sözlükte geçmeyen isimler var. Özellikle anlamındaki ilk şu şu şu… En şu şu şu diye isim sitelerinde olan isimleri lütfen bir kaç kez değerlendirin.
minigimherseyim Zolemos evet katılıyorum mesala ben Elisa ismini düşünüyordum ama anlamı cennet kapısında bekleyen melek degilmiş 🤷🏻♀️Hz zekeriyanın esinin adı diyorlar elizabet onun kısaltılmısı heralde tam bir kaynak bulamadım
Siyahkelebek1420 Busra5911 merhaba benim de bir kızım olacak adını Eylül koymak istiyorduk herkes hüzün ayı yaprak dökümü hüzünlü olur falan dedi İnstagram da Eylül Öztürk var ona mesaj attım o da doğru dedi kızınız kaç yaşında size hiç böyle bişey söylediler mi 🫣
Busra5911 Siyahkelebek1420 4 yaşında kızım hiç böyle birşey duymamıştım hatta kızım çok hareketli ve yerinde duramayan enerjik bir çocuktur ama bilemiyorum hiç duymamıştım 😊
Melisa035 Cansuu16 inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip olsun hepimize Oğlum var - Yağız Ali koyduk esmer delikanlı demek Kızım olacak Allah’ın izniyle onada - Meliha koyucaz şirin,sevimli ve kraliçe melek demek 🙏🥰🥰❤️
Israsu2020 Cansuu16 ilk kızım sarenaz ikinci kızım İsra su üçüncü kizimada karaca ismini vercez nasip olursa
Tqceasrav Oğlumun adı buğra berk anlamı buğra erkek deve berk çok sağlam demek şimdi kızım olacak onunda adı buğlem belis buğlem cenneti müjdeleyen melek belisde aşkın ilk meyvesi
Reyyanbek İlk kızım Belis aşkın ilk meyvesi Lina aden cennetndeki hurma fidesi İkinci kızım kısmetse Aden cennet ismi Liya sabrın en güzeli
Eliff_ Ahmet Aren en sım karar verdik fakat yine kararsızlık devam ediyor :) Aren mi Arel mi olsun diye 28 haftalıız :)
sevil42 Ben isimlerin çocuklar üzerindeki etkisine inanıyorum oğlumun adı Buğra anlamı güreşçi deve evet gerçekten çocukluğu çok hareketli geçti kızımın adı Nehir oda maaşallah coşkun akan bir su gibi yetişmek mümkün değil şimdi üçüncüye hamileyim sakin huzurlu bir isim arıyorum kızım olacak İnci düşünüyoruz
Dudu-123 Allah izin verirse oğlum olucak 💙 ÇINAR EGE ÇINAR:dayanıklı, güçlü EGE:bir çocuğu koruyan, işlerine bakan ve her hâlinden sorumlu olan kimse