Sevda0234 K-bra1 bende zümra düşünüyordum lakin başka bir yerde anlamı topluluk ve cins olarak geçiyordu ikilemde kaldım 🤔
Havva6nurr Göktuğ Ege 🐣 Emir Talha 🐣 Kayınvalidem ısrarla eşinin ismini koymak istese de pes etmek yok kızlar direnmeye devam 💪🏻
Naayaz1402 Busra5911 kızım olsaydı bende ayliz istiyorum çok güzel isim. Nasip olursa bir gün kızım olursa hala düşünüyorum 😊
Naayaz1402 Oglum olacak nasip olursa Şükrü Eren düşünüyoruz. Şükrü kayinpederimin adı, verilen nimetlere şükreden, elindekiyle yetinmeyi bilen. Eren olağanüstü sezgileriyle gerçeği görebilen, dost, hayırlı çocuk, akıllı kimse anlamları var
minigimherseyim Zolemos evet katılıyorum mesala ben Elisa ismini düşünüyordum ama anlamı cennet kapısında bekleyen melek degilmiş 🤷🏻♀️Hz zekeriyanın esinin adı diyorlar elizabet onun kısaltılmısı heralde tam bir kaynak bulamadım
AysenSeker Cansuu16 İkizlerim olacak. Kızım Derin (anlamını biliyoruz zaten☺️) ve oğlumda Karan (sözünün eri, yiğit, yürekli demekmiş) . Sağlıkla gelsinler tüm bebişler 🤲🏻☺️
AyseKA Deryaeke asel cennetteki bal değil sadece bal demek. Biz nasıl Türkçede bala bal diyorsak Araplar da Asel diyor.
Likya90 TeoMom oğlumuz olsaydı bende Teo ya da Teoman çok istiyordum . Kızıma da liseden beri istediğim Vera ismini koyacağız 🌸
Glcndfn Benim de kızçem olacak hayırlısıyla inşallah 🥰Defne diye benimsedik. Güven sorunum olduğundan, doğumda erkek gelirse Barlas düşünmüştük ama Ardıç ismine de yükselmiyor değilim hani 😇
Rbylmz Kızlar benimde annemin adı Aysel vefat etti onun ismini koymak istiyoruz, yanına isim ne yakışır ne konulabilir 😍
Derya_d_ deryabayramm33 benimde adım derya ,eşimin adı da Deniz. Eğer eşimin adı Deniz olmasaydı bende kız erkek fark etmeksizin Deniz koyacaktım 😊