Ezgi6060 rizelipek evet ama ben hızır ali ısmı cok anlmlı oldugu ıcın koyuyorum hızır darda olanalra yetısen.. alide Allahın aslanı hz.ali oldugu ıcın♥️😍
AysegulAloluAcikgoz Kızım olacak nasipse insallah ama henuz karar veremedik Melek Nazlı Gülce Elizan Erva İnci Kafamız baya karışık anlıyacağınız 😁
sevgitbk Kızımın adı Hayrunnisa🤩 Oğlumun adı da Erenalp😍 Simdi de minik paşamız geliyor Bilal Asaf düşünüyoruz hayırlısıyla🥰🥰
DilanElizz Cansuu16 Kızımın ismi Berra:bereket ve bolluk getiren (aynı zamanda peygamber efendimizin anneannesinin ismi)❤️
enbiannee Cansuu16 kızımın adı miray yılın ilk aylarında doğan güneş demek🤗🌸 Şimdi oğluma hamileyim Allahın izniyle Mert olucak adı inşallah 🤲 özü, sözü doğru olan kişi demek🧿💙
minikkurabiyelerinannesi Deryaeke Ay kusura bakmayın karışıyor gibi olacağım ama elizan çok hoşmuş ☺️ Asel ismini de çok severim fakat elizan çok farklı kulağa hoş geldi ☺️
Deryaeke minikkurabiyelerinannesi ewet benimde çok hoşuma gidiyo elizan eşim kararsız kaldı Asel olsami diye☺️☺️
minikkurabiyelerinannesi Cansuu16 Alparslan koyacağız Allah nasip ederse 💙 Yiğit , cesur , yürekli , Soylu kimse demek
Sevda43 umran__ Barlas güzel isim fakat savaşçı manasını taşır ve çoçuklar isminden cok isim anlamları karakterine yansır doğduğunda herhangi bi problemle karşılaşabilirsiniz Allah korusun arkadaşımdan biliyorum
Likya90 TeoMom oğlumuz olsaydı bende Teo ya da Teoman çok istiyordum . Kızıma da liseden beri istediğim Vera ismini koyacağız 🌸
Melissa12 Cansuu16 ben küçük meleğime Alisya koyacam anlamı asalet ve asalet tanrıçası anlamına geliyor
Edanne Kızım olursa elisa anlamı cennet kapısında bekleyen melek aynı zamanda Hz .Zekeriya’nın hanımın ismi oğlum olursa ya dorukhan ya da doruk 🤷♀️
Kurgusal06 Cinsiyeti belli değil bebeğimin ama oğlum olursa Ertuğrul Ensar kızım olursa Emine Hafsa koycaz Allah nasip ederse 🥰🥰
Betullyillmazx Kızımın ismini Eylül Eda koyduk. Eylül bizim için özel ay. 9. Ay zaten.. Eda ise Kuran’da bakara suresinde geciyor. Ayrıca nazlı edalı endamlı demek 🥰