icegul Bebegimizolsun eslem i bilmiyorum ama minelin öyle bir anlamı yok malesef, Kuran-ı Kerim de geçiyor, fakat sadece bir ek harfi.
Derya_d_ deryabayramm33 benimde adım derya ,eşimin adı da Deniz. Eğer eşimin adı Deniz olmasaydı bende kız erkek fark etmeksizin Deniz koyacaktım 😊
deryabayramm33 Derya_d_ benim de düşüncem hep öyle oldu ama kız olursa Deniz Lina düşünüyordum oğluma kısmetmiş 😃
sibelcolak Kızım olacak asel lina koyacağız inşallah ☺️ Asel cennetteki bak demek lina da hurma fidanı demekmiş
SeymaYasar Kızım olacak nasipse Liva ismini düşünüyorum ama yanına ikinci isim olarak ne yakışır bilemedim Liva: Peygamber efendimizin sancağının adı
hemsreanne Necmiyee Eliz ismi daha çok bilindik rahat kullanır diye düşünüyorum Laren ismi ise farklı ve hoş geliyor bu gidişle karar veremeyeceğim sanırım :)
Ezgi6060 rizelipek evet ama ben hızır ali ısmı cok anlmlı oldugu ıcın koyuyorum hızır darda olanalra yetısen.. alide Allahın aslanı hz.ali oldugu ıcın♥️😍
limoncicegimFO Gookceeeee anlamları önemli canm dinen bie uygun olması gerekli. Bu isimlerin anlamına bakmak lazm güzel geliyor kulağa ama anlam çok önemli
Gookceeeee limoncicegimFO Evet dediğinz gibi çok önemli oluyor anlamları bende araştırmaya başladım bakalım
Derya_d_ deryabayramm33 hem kız da hem erkek de güzel bi isim bence🥰 bizimde kızımız olacak Ada ismi var şu an aklımda ama emin değiliz
limoncicegimFO Gookceeeee ben de bakıyorum da cinsiyeti öğrenince saha çok araştırma yapacağım hep istediğim güzel birkaç isim var bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi
umran__ Sevda43 nasıl bir problem ben anlamadım. Savaşmak zorunda kaldığı bir sağlık sorunu olabilir mi demek istiyorsunuz