limoncicegimFO Sevda43 aynen canm isimlerin anlamaları çok önemli kişiliğe yansıyor anlamları her ismin bir karakteri var anne baba üzerinde çocuğun en büyük hakkı bu isim meselesi anlamı güzel dinimize uygun birsey olması gerekiyor
limoncicegimFO Gookceeeee anlamları önemli canm dinen bie uygun olması gerekli. Bu isimlerin anlamına bakmak lazm güzel geliyor kulağa ama anlam çok önemli
Melisee Mucizemutlusu yanındaki şanşlı güzel bi anlamı olan ikinci bir isimle dengeleyebilir yakup ismine karar verdiyseniz. Burak ta güzel bi isim bence
FatmaVurucu Cansuu16 biz rüzgar hamza koyucaz rüzgarın bi anlamı yok esinti demek ama çok güzel ve hayalimiz olan bi isim hamza ise hem hz hamzadan geliyo hemde Allahın aslanı güçlü kudretli heybetli anlamına geliyo o yüzden böyle iki isim olsun dedik 🥰
Betulsen34 Cansuu16 Ahmet ; övülmeye değen, Allaha şukreden demek Ali ; yüksek makam sahibi Ilk oğlum Ahmed Faruk , ikinci yavrum Ali Emir
Ays_cskn Cansuu16 nasip olursa asya ece koymayi düşünüyorum asya bir kita adi zaten ecede kraliçe anlamina geliyor🥰🥰🥰
fkzni Ben de aymina koyacağım Allah kısmet ederde kucağıma alabilirsem kızımı Aymina nın bir çok anlamı var Çok güzel şeffaf parlak olan Ayın parlak güzel ve Nur gibi olmasın Mekke’deki Mina dağında görülen nurlu ay Limanı aydınlatan ve güzel bir görüntü veren manaları var
Verasmommm Cansuu16 vera koyacağız inşaallah sonunda belli oldu gibi diyelim anlamı ise haramdan ve günahtan sakınan olarak geçiyor ancak kuranda geçmiyor bilgilerinize :)
plntsy Eşim kızımızın ismini Side koymak istiyor onu kırmak istemiyorum ama kararsızım. Anlamı: Nar tanesi, bereket