Sarslan Kedilerinizi sağlık için verirseniz hata yaparsınız. Ben kendimden örnek vereyim köyde her türlü hayvanla yetiştim. Evde kedisinden tutun, dışarıda koyun, keçi vs ne varsa. Ama şimdi arkadaşlarımla kendi bünyemi hatta bebeğimi karşılaştırıypruö, şu korona döneminde bile çok farketti. Doğduğumdan beri kedi köpekle yaşıyorum, ama hayvanlar alerji konusunda beni hiç etkilemedi. Şu anda beni evdeki kadife koltuklar daha çok zorluyor. Şu anda doğrudan sorumluluğu bende olan bir kedim var Sütlaç kızım 😀. Açıkçası ona olan davranışlarımdan yola çıkarak anne olabilirim dedim ve çocuk yaptım. Eğer tavrım, bakımım kötü olsaydı yapmazdım. Özgüven konusuna girmiyorum bile, evde her zaman bir arkadaşınız var. Yemek yerken, uyurken… ben hasta olacağım zaman küçükken kedim beni koklarmış çok fazla ve yalarmış, annem bazen öyle anlarmış hasta olduğumu… Tüy konusu da şöyle evet döküyorlar bu kaçınılmaz. Ama açıkçası ben bile insan halimle döküyorum. Saçlarım özellikle. O zaman eşimi de kendimi de evden çıkarmam gerek. Açıkçası kedim olmasaydı, evim bu kadar temiz olmazdı. Patileri kirlendi mi diye kpntrol edip yeri siliyorum, süpürüyorum. Kedilerinizi seviyorsanız sıkıntı yok. Tüy de öyle bir yere kaçmıyor, ciğere böbreğe vs. Tüy gibi görünen, tutulan bir şey o taraflara gitme fırsatı bulamıyor