TeoMom sagol canım seninde başın sağolsun şekerini evde düzenli olarak ölcüp duruma göre dahiliyeye gidebilirsin kuzum ac karına 95 i gecmicek tok da 140 ı gecmicek tok ölcmen için kahvaltı yaptıktan Bi saat sonra ölüm yapmıcaksın ben bu sekilde sabah öğlen akşam bide yatmadan önce şeker ölcümüm yapıp yazıyorum carsamba da tekrar dahiliyeye gidicem şekerden uzak duruyorum suan ekmek pirinc falan yeme. Bebeklerimin erken doğum sebebi kuzum idrar yolu enfeksiyonu varmıs ben doktor a söyledim sarı yeşil akıntım var diye bana ilac verdi gönderdi tahlil yapmadı yapsaydı yüksek oldunu görüp yatış yapsaydı suan bebeklerim kucagımda olurdu idrar yolu enfeksiyonu kızımın suyunu demişti oğlumda Bi sorun yoktu ama rahim agzı yetmezliği de varmış enfeksiyon rahmime kadar ilerlemiş rahmim bile alınıcak tı ama cok şükür onu kurtardık rahım agzıma suyun ve enfeksiyon yuzunden dikiş atılamadı doğum sonra başladı suyum tamamen geldi 10 gün oğlum 13 gün kuzum yaşadı miniciklerdi bunyeleri daha fazla dayanamadı 😞 suan tekrar hamileyim iki hafta arayla antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu için bide. Serklaj oldum rahim agzına dikiş atıldı ama suan bebegimin suyu sınırda 21 haftalıgız suyu azalmış 😑