Ssennn SelviBerat Amaan al kız ne olucak bende aldım ne yapalım herkesin bünyesi bir değil takma kafana veririz elbet bebişler sağlıklı olsunda ❣️
Fatma0090 TeoMom ilk gebeliğim 23 hafta erken doğum kaybettim 5 ay sonra geri hamile kaldım 80 kilo ile suan 21 hafta 3 günlük 91kiloyum şeker de cıktı diyet verdiler takıbe gore insülin gerek duyulursa baslancak bide polikistik over kisti vardı bende varken bu kiloyla kaldım
Fatma0090 Damy_mom başta bunu belirttim ilk gebeliğimi ikizlerime 23 hafta erken doğum yaptım canım sezeryan kaybettim 70 le hamile kaldım 80le doğum oldu kayıp sonrası 75 e düştüm sonra geri aldım insülin direnci cıktı jayıpyan sonra 5 ay sonra hamile kaldım 80 kilo ile suan 21+3 haftalıgız 91 kiloyum boyum da pek hatırlamıyorum 157 falandım sanrm suan dahiliye tarafından Bi haftalık şeker gözetimi evde takip ediyorum ona gore insülin başlanılıcak
MeriHera 32+3 14 kilo aldım 3 kilosu son 1 haftada 😑 nasıl oldu bende anlamadım hemen dur dedim kendime, tek tesellim ikimizinde sağlıklı olması 😄
Anneoluyorumbenn SelviBerat canım ben normal de 57 kiloydum hamile kalmadn önce sonra tüp bebek tedavisi için ilaçlara ve iğnelere başladım bende bir problem olmamasına rağmen çok fazla vitamin ilaç ve iğne kullandım hamile olduğumu öğrendiğimde ne yazık ki 75 idim şuan 8 aylık gebeyim ve 13 kilo almışım bile beni gören herkes sen kilo almışsın sana yaramış bebeğin zayıf kalır senin fln diyolardı bir anda kilo aldığım için ama bebeğim gayet sağlıklı ve herşey yolunda 31 haftalık olmama rağmen kilosu gayet iyi ve hatta ilerde kilo alınır verilir sağlık için tabi ki çok önmli ama önmli olan bebeğin sağlığı olduğunu düşünüyorum sonra veririz kız 🥲🥲🥲
mhmmddgc SelviBerat İlk gebeliğimde 27 kilo almış biri olarak söylüyorum veriliyor kilo. Kızım 4 aylıkken 20 kilosunu vermiştim bile
mhmmddgc SelviBerat Ayrıca 34 hafta doğum yaptım 😂Allah acıdı bencr halime doğursunda kurtulsun dedi herhalde. 40 haftayı görseydim 40 kilo almış olurdum
Nlfr123 SelviBerat ben ilkinde 26kılo aldım dogum yaptım 80e dustum sımdı tekrar hamıleyım 87kılo ıle bu hamılelegım basladı yememeye ozen gosterıom ama sonra aman dıorum çoçuğum saglıklı olsun da bu arada ılk dogumdan 1hafta sonra 96dan 82ye dustum canım dogumdan sonra gıdıyor üzülme
mhmmddgc MeriHera Ben Çok Şiştim Ödem topladım resmen 😔Ve geçmiyor ödemlerim ilk kızımdada böyleydim ama onda 20.haftada 15 kilo falan almıştım
MeriHera mhmmddgc hadi yaa, aslında ödem nasıl geçmez biraz terlemek az tuz tüketimi ve bol su ben hemen iniyorum böyle yapınca, tabi bu şimdilik böyle bakalım son ay nasıl olcak daha ilk gebelik benimde tecrübesizim
mhmmddgc MeriHera Tuz uzun zamandır tüketmiyorum Su bol bol içiyorum sürekli terliyorum ama ödem geçmiyor. limonlu su falan içicrm artık
Sbm050421 SelviBerat 30+1 im 5.5 kg aldım bundan sonrası beni de korkutuyor açıkçası , almam gereken toplam kilo 8-9 😕 3-4kg hakkım kaldı resmen , herkeste bundan sonra alındığını söylüyor esas
Mysaa SelviBerat 58 le hamile kaldım 33 haftadayım bugün baktım 69 olmuşum 2. Gebelik aslında yiyip içiyorum sakınmıyorum ama biraz hareketliyim birde bi cocuk daha olunca evde sanırım ondan normal ilerliyorum suan birde 2. Gebelikte çok kilo alınmaz diyolar ama ne kadar doğru bilemedim 🤷♀️ 😊
haklisinesracim SelviBerat 32..haftama girdim +3 kg aldım. İlk gebelikte çok almıştım onları da verdim zor olmadı ama kiloyu az alınca doğum da kolay oluyor o yüzden dikkatli davranıyorum beslenme konusunda.