Tatlimm Bende normal zamanda hamile degilken vardi sisman degilim ama kilom var tabii kadin dogum doktoru bana karin yaglanman cok olursa olur dedi hakkaten 4 kilo verince azaldi her hapsirmamda kaciriyordum
Deemetibostnci bejanne00 ağlarken uyurken öksürrürken bağırırken gülerken hep işiyorum pedle geziom maalesef
Eseraylam bejanne00 rahim sarkmasından kaynaklanıyor genelde ama yinede Bi görün doktora ben dogum yapalı üç yıl oldu hala arada kaçırıyorum 🙈
Selen45 bejanne00 bende de oluyor canım kusarken falan da cok kaçıyor. Urolojı bakıyor ona. Bır hastalık ısmı soyledı de dogum sonrası tedavı ederız belki gebelıkten dedı .
cgnduru bejanne00 idrar torbanda genişleme olabilir birde usuttugun zamanda olabilir. Ben usuttugum zaman çok oluyor
bejanne00 Eseraylam rahim sarkması acaba ultrosanda belli olur mu Ocak ayında alttan muayene oldum öyle bişi demedi ama
Yasolinnn minismom ahahhha yok alıştım artık kusacagım zaman önce tualete oturuyorum elime de kücük bir kova. Hem alttan hem üstten🤣
minismom Yasolinnn bende aynısını yapıorm ilk zmnlar artık olmaz die umursamıodum her gun don yıka akıllandım artk ikisini bir arada goturuorum 🤣🤣