Deletedmom_51 Hanımlar Oksopar iğne kullanıyorum 6 haftalık hemileyim lakin şimdi göbekten vuruluyorum ancak ilerleyen aylarda nasıl oluyor göbek büyüdükçe iğne yapmak zor değil mi? Koldan ya da bacaktan diyorlar ama çok acıyor o da ya 🤭
Motherbabys Deletedmom_51 Ben yarın 20. Haftama giriyorum hala göbekten yapiyorum kol ve bacak çok aciyo ama yapacak biri olsa koldan yaptırırım 😁
Nazendehanim Deletedmom_51 benim de göbek çok acıyor vurulamiyorum karnın sertlesene kadar vurulursun bence
Momy_eyyuptalha Deletedmom_51 22 haftadayim karnım sert olmuş 5 haftadır kendi kendime koluma yapıyorum 🤷🏻♀️yapacak kimse yok göbek acıyor
Deletedmom_51 Motherbabys valla inşallah ben de ileriki zamanları görürüm kalbini de duyarım da 🤲🏻 Bana da öyle yapmak nasip olur 😊 Bazı arkadaşların eşi yapıyormuş ama benim eşim korkuyor 😂 ben yaparken bile bakamıyor 🤭
Deletedmom_51 Motherbabys ay bi de biz bu iğneyi vuruluyoruz ya içinde az bir şey kalıyor en sonu gelmiyor dimi?
Motherbabys Deletedmom_51 Amin amin inşallah 🤲🥰.Benim de eşim aynı şekilde korkuyo kendim yapıyorum zor ama çocuklarımız için değer 🤲😅
Mercimek48 Deletedmom_51 benim en baştan beri eşim yapıyor sağolsun,bende kendime yapamazdım sanırım😬
Emine_gncy Haftadan beri hep koldan vuruldum eşim vuruyor en başta videosunu izlemişti ona göre yapıyor ve canım hiç acımadı arada çok nadir de diyebilirim.
Deletedmom_51 Nazendehanim aslında yapmaya çalışsan belki olur 😂 ben ilk gün hemşireye yaptırdım ikinci gün onun gözetiminde kendim yapmaya başladım :) ben çocukken iğne görünce bayılan bi insanım düşün😂
Deletedmom_51 Momy_eyyuptalha Momy_eyyuptalha Ay işte onu çok merak ediyorum yapabilir miyim diye 🤭 acıyor mu?
Motherbabys Momy_eyyuptalha Koldan kendi kendinize nasıl yapıyorsunuz acaba bende belki yapabilirim karnımdan dönüşümlü olarak yapıyorum aynı yere denk gelince iğne ucu girmiyo
Nazendehanim Deletedmom_51 göbek çok acidigi için yapamıyorum kola da kendim yapamam zaten. İğne korkum yok acitmasa göbekten yaparım ama.malesef 😅
Momy_eyyuptalha Deletedmom_51 bir iki defa başkası yada sağlık ocağında hemşire sana göstersin çok kolay alışırsın eşim çok korkuyor yapmaya ,😂kendim yapmaya karar verdim ve becerebildim insan önce korkuyor yapamıyor alışıyorsun sonra
Deletedmom_51 Motherbabys ay evet canım bazen şey diyorum ben göbekten iğneyi yaparken bebek içeriden ay deyip kenara çekiliyor diyorum😂😂
Gmz-aykt Deletedmom_51 bana 18.haftadan beri eşim yapıyor hep koldan yaptı bazen acıyor bazen acimiyor ama dayanıyorm 👍🙂
Fatma0090 Deletedmom_51 kuzum 4 ayına kadar göbekten yaptım suan Bi aydır koldan yapıyorum üst etli kısımdan göbek kadar acımıyor eşim vurunca daha cok acıyor tabi
Motherbabys Fatma0090 Bende deneyeyim yarın bakalım yoksa zorlaştı göbekten deri de sertlik olduğu için teşekkür ederim ☺