elifcindoruk Susam ikizlerinannesi97 amin inşallah 🙏🏻 tamamen kendi kararı 😅 2540 doğdu kuvöze filan gerek olmadı çok şükür 🥰
elifcindoruk Rzgar anestezi iğnesi kolunuzdan kan aldırmakla aynı acı 😊 onun dışında hissettiğim tek şey kızımın yanağıma değen yanağı oldu inanın. acı, ağrı, çekme, çekiştirme hissi, baskı. hiçbir şey hissetmedim ben. odaya gelmem toplam 1 saat sürdü.
elifcindoruk tarcinnnn sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah😍 ilk ayağa kalkış için de çok olumsuz tecrübe okumuştum. ama ben anlatıldığı kadar zorlanmadım. 3-5 saniyelik bir zorlanma hissi sadece oda acılı değil sadece bir ağırlık hissi. bu hariç hersey yolunda gitti 😊
elifcindoruk betullale spinal olacağınız ameliyata özel 1 defalık bir anestezi iğnesi. Epidural de bele bir kateter yerleştiriliyor ki ağrınız olduğu an müdahale edilebilsin 😊
elifcindoruk Yanne teşekkür ederim evet belden anestezi alıyorsunuz. Bugün 2. günüm, baş edemeyecek kadar zorlandığım bir şey olmadı henüz çok şükür. Bir kere ağrı acı korkunuz olmasın. Hemşireler sürekli gelip ağrı kesici ile yardımcı oluyorlar size 😊
elifcindoruk Eslemim34 ameliyattan çıkıp odaya getirildiğim de çok hafif bir ağrım vardı 10 dakika içinde hemşire gelip ağrı kesici iğne yaptı ve bitti 🤷🏻♀️
elifcindoruk VeraRi19 kendi isteği o şekilde oldu yoksa başka bir sebebi yoktu hersey yolunda gidiyordu 🤷🏻♀️ VeraRi19
elifcindoruk muge1661 muge1661 çok teşekkür ederim amin🙏🏻♥️ benim önce nişanım hemen peşinden de suyum geldi kendimi hastanede buldum 🤭 öncesinde sadece ara ara gelen kasık ağrılarım vardı o kadar 🤷🏻♀️
muge1661 elifcindoruk akıntı çok oluyor muydu canım peki? Benim bu ara sıcak sıcak akıyor hissediyorum avuç içimin yarısı kadar. Bide tuvalete çıkıyorum günde 2 kez normalde böyle değildi sıklaştı acaba belirti mi bunlar
181019 elifcindoruk ya iyiki yazmısınız benım sorum olcak Allah razı olsun. Allah evladınız saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah. Güle güle büyütün evladınızı. Benım sezaryen günümü dr en gec 13 temmuz demişti. Dün gittim 9 gün tatile gıtcem yokum 18 temmuza atalım dedı ılk kızım sezaryen oldu için buda sezaryen olcak Allah izin verirse. Ve bebek 18 temmuzda 39+1 günlük olcak ister istemez korktum çünki çok aktıfim hep ayaktayım normal bıle dogum başlayabilir. Birde tayin muhabbeti var daha açıklanmadı açıklanırsa gidin dedikleri vakit ya bebegı Yenı dogum yapmıs yada yapacak olcam magdur olcaz her ıkı yondende. Neyse normale en gec 13 temmuz demıstık bende arife alsanız hocam bebek 37 +5 günlük olcak dedi biraz erken olabilir dedi. Eşimde hocam 18 bızım için gercekten zor olur nasıl yapcaz dedi oyle deyince persembe gelin konuşalım dedi. Bebek 37 5 günlük olcak sizin bebegınız tam 37 de mı dogdu küveze girdi mi nefes problemleri oldu mu Allah korusun yardımcı olsırnsanız cok sevinirim
elifcindoruk 181019 37+0 da doğdu benim kızım 37. Haftasına girdiği gece 😊 2540 gr doğdu küvöze girmedi hiçbir sağlık sorunu da olmadı Allah’a çok şükür. Rabbim sizide evladınıza kavuştursun inşallah 🙏🏻
eslemsi 2540 dogdu demissiniz en son kac cikmisti ultrasonda. Bana 2900 dedi 35.5te ama cok farkeder mi diye dusunuyorum dogsa. Kizimi 37.4te 3800 ama bu 3600 dogar dedi doktir ertesi gun 3600 dogmustu 200 gr oynadi arada
elifcindoruk eslemsi son ultrason kontrolümüz 36. haftasındaydı kilomuz 2700 çıkmıştı doktorumuz en fazla 3 kilo doğar demişti zaten ☺️
Night elifcindoruk Bende sezaryen düşünüyorum. Artıları eksileri neler? Dikiş yeri çok acıyor mu? Katlanılabilir mi? Kaç gün sonra toparlandınız? Ben çok şiddetli adet ağrıları çekerdim hamile kalmadan önce yerleri tırmalayıp ağlardım o derece, sezaryen ona göre herhalde daha hafif olur diye düşünüyorum/umut ediyorum… ?❤️
elifcindoruk Night dikiş yerimde ciddi bir ağrı yaşamadım hiç. Ama ağrı kesicilerim düzenli yapıldı ona dikkat ettim ben. Ağrım başlasın diye beklemedim kullanmam gerekiyor dedim kullandım. Bugün 3. günüm kendimi iyi hissediyorum. Tabiki koşup zıplayarak şuan ama kendi ihtiyaçlarımı yavaş yavaş da olsa kendim gideriyorum öyle söyleyeyim. ☺️
181019 elifcindoruk Amin inşallah teşekkür ederim. Maşallah bebegınıze allahım saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah yavruna güle güle büyütün tekrardan