elifcindoruk 18 temmuzu bekleyip şafak sayarken kızım 37+0’da bayram hediyesi olarak gelmek istedi. Spinal sezaryen ile dünyaya geldi. Doğum şekli ile ilgili sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Allah herkesi en hayırlı zamanda, sağlıkla yavrusuna kavuştursun 🙏🏻 ♥️
ikizlerinannesi97 elifcindoruk Saglıkla büyütün inşAllah 🥰 kaç kilo doğdu küveze girdi mi ve erken doğma sebebi neydi 😊😍
tarcinnnn elifcindoruk Sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 benim de 7sinde spinal olacak. Ayağa kalkmanız çok zor oldu mu? Ağrılarınız nasıl?
elifcindoruk Susam ikizlerinannesi97 amin inşallah 🙏🏻 tamamen kendi kararı 😅 2540 doğdu kuvöze filan gerek olmadı çok şükür 🥰
Rzgar Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ♥️ nasıl geçti ameliyat süreci ne kadar sürdü ? Bende pazartesi günü olacağım
elifcindoruk Rzgar anestezi iğnesi kolunuzdan kan aldırmakla aynı acı 😊 onun dışında hissettiğim tek şey kızımın yanağıma değen yanağı oldu inanın. acı, ağrı, çekme, çekiştirme hissi, baskı. hiçbir şey hissetmedim ben. odaya gelmem toplam 1 saat sürdü.
elifcindoruk tarcinnnn sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah😍 ilk ayağa kalkış için de çok olumsuz tecrübe okumuştum. ama ben anlatıldığı kadar zorlanmadım. 3-5 saniyelik bir zorlanma hissi sadece oda acılı değil sadece bir ağırlık hissi. bu hariç hersey yolunda gitti 😊
elifcindoruk betullale spinal olacağınız ameliyata özel 1 defalık bir anestezi iğnesi. Epidural de bele bir kateter yerleştiriliyor ki ağrınız olduğu an müdahale edilebilsin 😊
Yanne elifcindoruk spinal belden mi oluyor acaba? Nasıl hissediyorsunuz toparlamak zormu bende sezeryan olacağım bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah gözünüzaydın🌸
alitalia Yanne evet spinal belden aşağı uyuşturuyor. Sağlık sorununuz yoksa harika doğum anına şahit oluyorsun. Anestezi uzmanı bana genel anestezinin bebek için yan etkisinin daha fazla olduğunu ve spinal önerdiğini söyledi. Bende zaten genel istemiyordum. Ve uyuşukluk biraz aşama aşama geçiyor gibi daha çabuk toparlıyorsun. Genelde uyanma kendine gelme aşaması daha zor diye biliyorum.
elifcindoruk Yanne teşekkür ederim evet belden anestezi alıyorsunuz. Bugün 2. günüm, baş edemeyecek kadar zorlandığım bir şey olmadı henüz çok şükür. Bir kere ağrı acı korkunuz olmasın. Hemşireler sürekli gelip ağrı kesici ile yardımcı oluyorlar size 😊
Eslemim34 elifcindoruk Ağrın var mı? 39+4 üm suni mi alsam sezeryan mı olsam karar veremiyorum çevrem sezeryana karşı tepkili hepsi değişik şey söylüyor
Buysal Eslemim34 normal doğum ne kadar sağlıklı bilginiz yok galiba çocuk içinde sizin için de imkan varsa tabiki normal doğum yani bilerek sezaryen olmak bencillikten başka bisey değil
elifcindoruk Eslemim34 ameliyattan çıkıp odaya getirildiğim de çok hafif bir ağrım vardı 10 dakika içinde hemşire gelip ağrı kesici iğne yaptı ve bitti 🤷🏻♀️
VeraRi19 elifcindoruk Sağlıkla büyüsün hayırlı olsun💓 Neden tarihinden erken doğdu acaba? Benim de sezeryan tarihim 22 Temmuz🤗
elifcindoruk VeraRi19 kendi isteği o şekilde oldu yoksa başka bir sebebi yoktu hersey yolunda gidiyordu 🤷🏻♀️ VeraRi19
muge1661 elifcindoruk yaaa inanmıyorumm okurken çok heyecanlandım daha 3 gün önce konuşmuştuk aynı gün tarihimiz diye 😍❤️ Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla 🧿🙏🏻 Bende 36+3 üm şuan ama herhangi bi belirti yok bende , sende neler oldu bu süreçte canım🥰
elifcindoruk muge1661 muge1661 çok teşekkür ederim amin🙏🏻♥️ benim önce nişanım hemen peşinden de suyum geldi kendimi hastanede buldum 🤭 öncesinde sadece ara ara gelen kasık ağrılarım vardı o kadar 🤷🏻♀️
Yanne alitalia bende bebeği görmek istiyorum hemen spinal istiyeceğim büyük ihtimal. Teşekkür ederim bilginiz için 🌸
eslemsi elifcindoruk aydaaa ya biz sanki gecen gun konustuk szinle bnada 18inde verecek buyuk ihtimal demistim. Ay beni korku basti simdi insallh gelmez benimkide. Acilde kimin eline duscem kim bilir. Ilk doğum zaten travmaydi tam.
Pztf93 elifcindoruk Sağlıkla büyüsün bebiş😊 Epidural spinal kombine mi oldunuz? Spinal sonrası baş ağrısı yaşadınız mı?