Fatma_tapo1 Merhabalar ben 41+5 oldum ama hala gelen giden yok sizce doğumun başlaması için en etkili yöntem nedir?
EmineDefneGokce Fatma_tapo1 doktorunuz neden bu kdar bekledi suni ile başlatılmalıydı bence . ben bebek gelmiyor diye 40. Haftada sezaryen tarihi aldım, şansa 39+6 da aniden sancım geldi normal yaptım. beklemezdim 42 ye kadar
amineh58 Fatma_tapo1 meryem ana otu al koy suya dua okuyup o acildikca rahim acilirmis Ve merdiven cik in
biruykusuzanne Fatma_tapo1 bebek kakasını yapabilir çok tehlikeli bence bir an önce doğması gerekiyor artık
Fatma_tapo1 EmineDefneGokce açılma yoktur hiç bı şekilde birden suni sanciyla rahimin parçalama riski olduğu için en baştan beri normal dendi ama ama doktorum biraz daha bekle dedi olmazsa sezeryanla alınır dedi
Busrayilmaz18 Fatma_tapo1 benim gittiğim doktor bayad bilinen bi dr, hint yağı ile baslattırıyor dogumu, ama ne kadar içiliyor henüz bilmiyorum
Angel_ela1 Fatma_tapo1 aynen valla akşama kadar yürüyüş egzersiz yapmaktan yoruluyorum yine gelmiyor hiç bişeyin faydası yok bu bebelere en son suni isteyecem 😂😂😂
JJ19 Fatma_tapo1 bu kadar fazla beklemekde bebege zarar vere bilir Allah korusun kakasini yer problem olur sonra
EmineDefneGokce Fatma_tapo1 bu kadar beklenmez ki bebek kakasını yapabilir şahsen ben bu riski almadım suni de istemediğim için sezaryen tarihi aldım ama Şansa işte bebek 1 gün önce normal sancıyla geldi . Ayrıca suni sancı ile rahimin parçalanma riskinin olduğunu ilk kez duyuyorum
2kizanasi Fatma_tapo1 Ay yırtılsa benim rahmim yırtılırdı 2 gün suni sancı yedim. Bir an önce gidin doğumunuzu başlatsınlar bebek kaka yapabilir, kordon dolanabilir bunlar çok riskli. En olmadı sezaryen olursunuz
Deryadin Ben de 39+2 doğsun diye bekliyorum hurma yiyorum ada cayi içiyorum bir de bugün bütün yerleri sildim eğilerek 🤣🤣
Annecik02 Deryadin bende 39 +2 yım sabahtan beri temizlik yapıyorum yerlerden tut camlara kadar her yeri sildim aynıyız 🤣🤣🤣🤣 gelsin diye bunlar hep
Knknesra Deryadin Bende ya artık stres yapmaya başladım 38+4 oldum arada sancı var ama devam etmiyor doğurmak istiyorum artıkk 😭
TinyBabys Fatma_tapo1 korunmasız ilişki deneyin. Çömelerek yer silin, sıcak duş. Bunlar doğumu başlatıyor.
Fatma_tapo1 TinyBabys ilişki sürekli deniyorum fayda yok ama sıcak suya oturmayı hiç denemedim bide onu deniyeyim bari
Xxz Fatma_tapo1 ciddi ciddi o haftayı gördün mü vayyyy anasını ya vaaobv çok şaşırdım . İnsallahhhh bu gece birden bebişin gelir de seni kurtarır annesi. Tontis anneisni çok sevmiş ayrılmak istemiyor
Eslemim34 Fatma_tapo1 39+4 olmama rağmen hemen doğsun istiyorum salıya gelmezse 40. Hafta da suni sancı isticem Bnm de açılmam hiç yok kanala da inmemş ama bu kadar uzun süre bekleyip ikimizi de riske atamam suni olmasa bile sezeryan isticem🤷♀️