3prens71 annesinin_beybisi benım kucuk prenste oyle 29 haftalık olduk aynı şeyı bnde cok merak edıyorum o hareketlerı nasıl ypıyor acaba😂😂
Mervee3831 annesinin_beybisi kız benimki ne qüzel bas asagıydı bi gittim kafayı geri yukarı cıkarmıs bide yan yatıyormuş çarsambaya dönmezse sezeryana gireceqimm
[silindi] annesinin_beybisi az ellemedik kizimi yaniii :D birde benim suyum az o yuzden biraz daha sekli net , yeri az cunku hanfendinin :D ama dikkatli dokunursaniz hissedersiniz sizde ilerde :D
Canpolat annesinin_beybisi bide baya hareket ediyor sol kaburgamda ayakları var sola yatınca ayaklarıyla tepiyor 😀
Sonikiuc annesinin_beybisi ben de geçen eşime diyorum ki keşke pencere gibi bir şey olsa arada açıp bakabilmek 😁 insan merak ediyor sonucta
annesinin_beybisi CiCi_BeBe_AnNeSi yok benden su sesi gelmedi ama arkadaştan geliyormuş 🤭 hani bebek icimde bir sağa bir sola kayıyor 😀
smglplt1453571 annesinin_beybisi aynısı bende de var karnım dalganın duruyor acaba içerde halay mi çekiyor ama yinede hareket etsin de başka bir şey istemem biz 25.haftadayiz böyle ilerde ne olur onu hiç bilmiyorum