annesinin_beybisi kızlar sanki göbeğimin içi su dolu bir kova , bebeğim de balık 😄 sürekli göbeğim çalkalanır gibi sallanıyor bu kiz ne yapıyor acaba içerde cok merak ediyorum😂 keske ultrason cihazım olsaydi o sırada ne yaptigini görürdüm 😀 30+3🤗
Askiletotomsu annesinin_beybisi 32+3 te doktora gittim Şuan 32+5 im İnan bana üç günde çok şey değişti Bebegimin eli kolu icimde kayışı dışardan sivrilerek belli . Üç günde ya üç gunde 😳
annesinin_beybisi esmaozdemir76 hem de cok güzel bir duygu tarifi yok rabbim inşallah o günleri de gostersin canım 🤗🌹
esmaozdemir76 annesinin_beybisi inşallah yaa zaman su gibi akıyor ama sanki o günler gelmeyecek gibi hissediyorum
annesinin_beybisi Askiletotomsu bebeklerin atak dönemleri oluyor gerçekten birkaç günde cok sey farkediyor insan şaşırıyor 😄
[silindi] annesinin_beybisi hafta 38 doluyor bu gece 39 dan gun almaya baslayacagiz. Valla kafasini gozunu assaya dogru vurmalar gotunu ayagini dayamalar. Son demler harciyor kizlar analariiniii…
Canpolat annesinin_beybisi sağa dönerken sağa kayıyor sola dönerken sola demi benimde aynı öyle oluyor artık 😀 löp bu tarafa löp diğer tarafa 😀
annesinin_beybisi esmaozdemir76 benim son 67 sanki o günler geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor 7 aylik olacağıma hala inanamiyorum benim için hayal gibi 🤗
[silindi] annesinin_beybisi bizimki bas assagi 30 haftadan beri boyle dayandigi yer sertlesiyor. Dokundugumda yuvarlak kase varsa gotu yok daha sekilsiz abidik gubidik ve gote gore kucukse ayak. Birde biz ultrasondayken birkez gotunu dayadi doktor dokunursan gotunu hissedersin dedi ayni dokundugum hisle gotu diyip duruyorum diger kalanlar icin tek suphem ayak cunkj dpgum pozisyonunda :D
Canpolat annesinin_beybisi bide baya hareket ediyor sol kaburgamda ayakları var sola yatınca ayaklarıyla tepiyor 😀
Mervee3831 annesinin_beybisi benimde oğlum aynı hc durmuyo döne dönee ters pozisyona gelmis yan gelmiş yatıyoo kafasıylada midemi kaburgalarımı öyle bi ittiriyorki anlatamam sanki içimde bi boks ringi var 😀😀
annesinin_beybisi Mervee3831 😄😄 benim kızım da ne zaman gitsem ters ya bir dönebilse biraz üşengeç herhalde anca olduğu yerde hareket ediyor 😄
Mervee3831 annesinin_beybisi kız benimki ne qüzel bas asagıydı bi gittim kafayı geri yukarı cıkarmıs bide yan yatıyormuş çarsambaya dönmezse sezeryana gireceqimm
[silindi] annesinin_beybisi az ellemedik kizimi yaniii :D birde benim suyum az o yuzden biraz daha sekli net , yeri az cunku hanfendinin :D ama dikkatli dokunursaniz hissedersiniz sizde ilerde :D