nidayalcindag09 22 haftada ayrıntılıya girdim 10 eylülde girdim ikizdi bebeklerim biri Bi haftadır aşyada dedim ayrıntılıda ki de kendi gittiğim de normal dedi yesil akıntım var dedim tahlıl yapmadan ilac verdi buarada doktor değiştirmişti ikinci gidişimde oldu baba tahlıl yapsaydı enfeksiyon arttını görüp yatış yapsaydı suan bebeklerim kucagımda olurdu belki. 13 Eylül sabahı uyandım ıslaklık var kaynanam norml dedi gelen giden norml dedi yavas yavas arttı yengeme söyledim ilk gittim doktoru ara böyle böyle dedim muhtemelen suyu geliyor demiş 14üne işte ilk doktoruma gittim bakar bakmaz sende Bi terslik var dedi catala yatırdı baktı acılman var suyunda geliyor bebek kanalda dedi küvez imiz bebekler için yetersiz yaşayamayız riskli Bi hafta dedi zaten osmaniyeden yakın iller kabul etmedi ünv. Hastaneleri biz riski alamayız dediler Urfa dan ünv. Hastanesi kabul etti 14ünde gece sevkim oldu doktor ve ebe hemşireyle yolda doğum baslar dıye gittim iki gün yattım suyum tamamen geldi 17sinde doğumum oldu 10.13 güm yaşadılar kaybettim 😞 suan cok şükür tekrar hamileyim yine ikizdi biri düştü biri duruyor serklajlıyım iki haftada bir antibiyotik kullanıyorum gecmeyen enfeksiyon var ıdrar yolunda 21 haftalıgım suan ama suyu sınırda bebegin umarım buna vaktinde sağ sağlim kavuşmama nasip olur uzun yazdım derdimi anlattım ama anacım kimseyi korkutmak degil dikkat etsinler diye yazdım 😞