dilarabltc _Arslan_ dört gözle yüz üstü yatmayı bekliyorum ama oda diyolarki memislerden dolayi yüz üstu yatmak can acitiyomus bakalim nasil olcak😀
_Arslan_ dilarabltc sağ omuz kuregimde kulunç oldu bugün artık sol kolumun etleri acio dediğinizde mantıklı Geldi yandık ya kanepe de bile uzanamiorm artık valla annelik şimdiden zor
dilarabltc Babysharkk bana renni verdi ama banamısın demiyor iciyorum gaz sancisi geldimi hic bir ilaci tanimiyor
Babysharkk dilarabltc hadi ya mide yanması inanılmaz kötü bende yaşıyorum ama aşırı değil Allah yardımcınız olsun 🥰
bossbaby Uykusuzluk (hamileliğin başında Allah kurtarsın diyenlere kızıyordum o nasıl laf Allah kavuştursun filan denir bu kurtulunacak bi şey mi diye😅 valla kurtulunacak bi şeymiş sağlıkla inşallah 😂)
Reyhan_rr Mavidunyamm Mavidunyamm Rahat yatamamam ve aşırı çok yorulmam🤦🏻♀️Sabah kalklyorum kahvaltıyı hazırlıyorum evi toparlıyorum ve hoop hemen ne ayaklarım dayanamıyo ne gözlerim hemencecik uzanıp yatmak istiyorum şuanda gözlerim kapana-kapana buraya yazıyorum🤦🏻♀️😅
Ayhis Mavidunyamm sıcak basması dışında hicbir rahatsızlığım yok çok şükür. Ama sıcak basması çok kötü evin içinde sürekli vintilatörle geziyorum 🤦🏻♀️
bus-ozdmr10 Mavidunyamm tek kelimeyle anlatamıyorum maalesef 😀 ilk zamanlarım cok güzeldi midem bile bulanmadı 34. Haftada gece bacak agrilari ödem tuvalete çok çıkmak birde zaman hiç geçmiyor 😆😆
Nus_12 Mavidunyamm uzanik dururken yavaşça doğrulup diğer tarafa yonelicem o zaman yeni girdik trimestere dikkatli olurum artık