Hulalp Mavidunyamm ayni durumdayiz vallaha eleim ayagim hep sis ne yapsam gecmiyor rabbim yardimcimiz olsun 🙏
Mavidunyamm Haticenurozturk normal doğum mu yaptın ? Benim arkadaşım geçen hafta sezaryen oldu ayakları hala balon gibi 😬
Mavidunyamm Haticecebrail21 eşin haklı tabi peynir karpuzla insan doymaz ki bütün vitaminlerden alman lazım. Hele ki son trimester bebeğin en çok kilo aldığı aylar
Sinaninkarisi Burun kanaması derim .. enox sağolsun .. doktorda bişi yapmıyor .. ayakta duramıyorum artık ..
Izm123 Mavidunyamm benimde öyle ama en çok öyle rahat ediyorum. Karnım büyük yanlarıma baskı yapıyor sağ sol yattigim zaman. Kızda tepikliyor sürekli zaten😑🤣🤣
dilarabltc Babysharkk bana renni verdi ama banamısın demiyor iciyorum gaz sancisi geldimi hic bir ilaci tanimiyor
Merry1967 Babysharkk gaviscon kullanıyordum ilk zamanlar iyi geldi ama şimdi oda mahvediyor beni. Zaten son 13 günüm kaldı dayanıyorum 🥲
Canpolat Elif9292 erkek canım cinsiyeti bizim 🙂 ama hem sağ hem sol gece farkediyorum ağrıdığını genelde sağ ama çoğunluk 🙈 çok kötü sanki kemiklerim kırılacak gibi .
ozgerbas Mavidunyamm ödem, ayak tabanında ağrı üstüne basamama 2 adım atınca yorulma, çoraplarını giyememe, her şeye ağlama, aşırı sinir, devamlı acıkma ve açlığa dayanamama, dakika başı tuvalete gitme ve bir damla çiş… 32. Haftadan selamlar 😎
Ipekyrdy ozgerbas şu ayak tabanı ağrısı beni mahvetti ya nasıl olacak böyle iyi bir masaj yapılsa sanki geçecekmş gibi üstüne basamıyorum