annesinin_beybisi Elmarmut12 program sayısının fazla olmasi hiç onemli değil hep 1 programi kullanıyosun zaten genelde 😀 profilo , vestel , beko bunlar iyi benimki beko
annesinin_beybisi Elmarmut12 bir bulaşığı 4 saatte yikarsa güzel bir elektrik su parası gelir ay sonunda😀 58 dakikada yikıyor benimki
Elmarmut12 annesinin_beybisi kız bnimde pek bilgim yok tutturmuş adam öyle demiş diie adam paranın derdine
Elmarmut12 Hicran-01 eşimde diyor Profilo çok iyi 6 bin çok deilmi ya bayramdan önce bakmistik şimdi belki artmistir
tarcinnnn Elmarmut12 1 saatlik program 3 programlıda varsa onu al ama bildiğim kadarıyla 4 programlılarda var. Ben hep 1 saatlikte yıkıyorum hem kısa sürüyor hem de güzel yıkıyor
Kbrkbrr Elmarmut12 kredi kartıyla aldık sitesinden bayramın ikinci günüydü aldığımızda 1 hafta sonra getirdi vestel kurdular. En uygun fiyatlı olanı oydu o zaman. Çok araştırdım 6dan aşağıya yoktu sonuçta hepsi aynı işi görüyo dedik seg aldık bizde. Deterjanı tuzunu parlatıcısını finish kullanıyorum memnunum şimdilik
Serap26_ Elmarmut12 Biz Arçelik’ten almıştık geçen sene 3 bin liraydı suan ki güncel fiyatı 6bin 385 lira olmuş 4 programlı almıştık senesine geldi çok memnunum çok temiz yıkıyor Hızlı 58 derecede yıkıyorum 60 derecede 3.programda yıkıyorum genellikle çok ağır bulaşıklarım olmadığı sürece
hulyademr Samsung 5 programlı kullanıyorum. Tuz koymayın deterjamda var dediler, sudan geçirme dediler. 1 yıldır kullanıyorum kısa programda(1saat) bile tertemiz çıkarıyor çok memnun kaldım.
hulyademr Elmarmut12 valla 2-3 günlük kurumuş tabakları vs de geçirmiyorum gayet temiz yıkıyor. Ama bence beyaz eşya biraz da şans meselesi. Bazen aynı makine farklı perfermons sergileyebiliyor. Ama ben iyi ki diyorum yani
Elmarmut12 hulyademr maşallah diyelim çok iyi olmadı ondan alırım tablet ne kulaniyorsunuz belki de ondan iyi temizliyor
Yesim619 Elmarmut12 adam kandırma ya bakıyor kendi ürününü pazarlamak için üç program lida kısa ayarda var