Keyf_endam19 geçmiş olsun Samsung aldıysan çözüm yok. Benim beyaz eşyaların hepsi Samsung 8 yıllık evliyim buzdolabı su akıtıyor servis kaç kez geldi 2 sene sonra her geldiklerinde para aldılar parça değişti hala akıtıyor. Çamaşır makinesi alttan su akıtıyordu yumuşatıcı gözü çalışmıyordu parçası değişecek dediler yaptırmadım başka eve taşındık kendi kendine çalıştı sağolsun makinem para harcatmadı. Ama bir süre sonra merdanesi çalışmadı 1.500tl verdik ana kartı değişti. Sonra yine bozuldu 500tl aldılar orjinal kart taktık diyip ikinci el taktıkları için bozulmuş. Neymiş hassas makineymiş battaniye ağır şeyler yıkama çok sıktırma dediler makine çöp ama mecbur kullanıyorum. Gelelim bulaşık makinesine koku var. İlk evlendiğimiz sene dijitali bozuldu onu yaptılar sonra su almaz oldu servis kartı değişecek dedi kart 500 tl dediler. Yaptırmadım. Bir ay elimde yıkadım bulaşıkları. Sonra birgün çalıştırayım dedim kendi kendine çalıştı yaptırmadım. Ve o günden beri çalışıyor çok şükür. Eşim artık o kadr sinirleniyorki hepsini camdan aşağı atıcam diyor. Hele buzdolabı yumurtalık gözüne sürekli su akıyor oraya yumurta koyamıyorum saklama kabı koydum doldukça döküyorum suyu. Kaç kez gelim yaptılar bir süre sonra yine akıtıyor onuda böyle mecbur kullanıyorum.