annesinin_beybisi Allahkahretmesin1 evet alanın yoksa dolabın üzerine kaldırabilirsin hurçla birlikte. benim henüz cocuk falan olmadığından dolapta da yerim var baza altında da . oralara koyuyorum
Allahkahretmesin1 annesinin_beybisi yatağım bazalı olmadığı için sıkıntı yaşıyorum zaten dolabımda da yatak yorgan koyacak kadar büyük yerşm yok raflar biraz değişik yapılmış o yüzden bocaladım 😂
Allahkahretmesin1 SbhtYlmz Benim de yok bazam yatak odasını alırken heyecan mı yaptım gözüm mü görmedi ne olduysa 😂 gardrobum ve şifonyerimin aynaları bile normal değil filmli gibi karanlık sonradan pişman oldum da iş işten geçti 😂
Esra_G Allahkahretmesin1 benim de 2+1 ve küçücük aynen. Malesef sığmıyo eşyalarda minimale gitmek gerekiyo ben azaltma yaptığım halde yani bir kendi yorganım bir misafir yorganım yastıklarım tek kişi çift kişi 1 er tane her şeyim. Evler küçük olunca malesef.
Allahkahretmesin1 Esra_G fazla bi eşyam yok zaten 2 tane yer yatağı 2-3 tane de yün yorgan var 2 de elyafım var
Bebisim1 Allahkahretmesin1 benim iki tane yorganım var gerisini anneme yolladım. Yün yorgan kullanmiyorum ince oldukları için baza altına sığıyor. Bütün ceyizim annemin evindeki yatağımın altinda ☺️
Allahkahretmesin1 yasemin_- Dolabın üzerine hurçla koyup üzerine örtü örtmeyi düşündüm yarın deneyeceğim bi inşallah sığar
Cnslrsln Allahkahretmesin1 ben burada bi yapı marketten aldım ama migros gibi marketlerde bile var artık ya da tahtakale tarzı ucuzlukçu yerlerde de var boy boy hatta
43serife Allahkahretmesin1 ben evlenince yer döşeğini geri verdim anneme bı yorganlar kaldı 3 4 tane onlari bazanin altına koydum
Allahkahretmesin1 43serife gelen giden olursa diye vermiyorum ben de 2 kanepe var 3 kişi gelse üçüncüye yatacak yer yok 😊