Allahkahretmesin1 Pyrz_07 Dolap yaptırsam evde yaptıracak yer yok evim küçücük ayrıca kirada oturuyoruz
Allahkahretmesin1 zamaneannesi80 gardolabımda hiç yer yok ama dolabın üzerine koymayı düşünüyorum bakalım becerebilirsem
cileklicookie Allahkahretmesin1 anladim canim o zaman yatak odasinda kendi dolabinin ustune hurclar icinde de koyabilirsin hepsi tek tip olursa kotu gözükmüyor pek
Allahkahretmesin1 sherwoodTR Vakumlu hurçlara baktım trendyoldan ama yorumlar pek iç açıcı değildi var mı şurfan aldım memnun kaldım dediğiniz
Dark Allahkahretmesin1 benim 2 tane fazladan yorganim var sadece elyaf, baza altına koyuyorum. Yatak yün vs yok kullanmadığım şeyler beni bunaltir, battaniye vs de baza altında Halı falan her şey sadece kullandiklarim var az eşya mutluluk veriyor 😁
Allahkahretmesin1 Dark Battaniyeleri kanepeleri altına koydum arada gelip kalanlar oluyor onlar için duruyor zaten yatak da yün yorgan falan kışın kullanıyoruz 2-3 tane fazla halım var onlar ebeveyn banyosunda ama şu yatağı yorganı bi yerleştiremedim 😂
Allahkahretmesin1 Mavininbiri Valla orası da dolu 2-3 tane kirli halım var onları koydum mangal vs var küçük ev sıkıntı ya 😂
Allahkahretmesin1 Deletedmom727272 Trendyoldan vakumlu hurçlara baktım da yorumları pek iç açıcı değildi sizin var mı şurdan aldım memnun kaldım dediğiniz bir yer
43serife Allahkahretmesin1 baza altına yada kanepelerin altına zaten misafir gelince mecbur kanepede yatıyor altından alıp seriyorum hemen
Allahkahretmesin1 43serife Kanepelerin altına battaniye misafir çarşafı ve yastıkları koydum doldu orası yer yatağı ve yün yorganlar var onlara yer bulamadım
Deletedmom987 Yorganlarim yastıklarım baza altında, kullanmadığım masa örtülerim tülbentlerim vs hurçlara koyup gardrop üstüne koydum
Allahkahretmesin1 Deletedmom987 yatağım bazalı değil maalesef battaniyeleri misafir çarşaflarını yastıklarını falan kanepenin altına koydum yer yatağı yün yorgan kaldı ortada 😂
43serife Allahkahretmesin1 ben evlenince yer döşeğini geri verdim anneme bı yorganlar kaldı 3 4 tane onlari bazanin altına koydum
Deletedmom727272 Allahkahretmesin1 mim life adlı satıcıdan aldım gayet iş görüyor benim için, kargosu da hızlıydı🤌🏻
Allahkahretmesin1 SbhtYlmz Benim de yok bazam yatak odasını alırken heyecan mı yaptım gözüm mü görmedi ne olduysa 😂 gardrobum ve şifonyerimin aynaları bile normal değil filmli gibi karanlık sonradan pişman oldum da iş işten geçti 😂
Cnslrsln Allahkahretmesin1 valla çeyiz alırken her şeyden fazla almışım ben kullandıklarımı dolaba kullanmadıklarımı da vakumlu hurçlarla baza altına yerleştirdim halbuki şu an bazamın altı o kadar dolu ama dolu da değil vakumlu hurç adamdır 😁
Allahkahretmesin1 Cnslrsln vakumlu hurç bulamıyorum Trendyoldan baktım pek sağlam değiller sanırım siz nerden almıştınız
Cnslrsln Allahkahretmesin1 ben burada bi yapı marketten aldım ama migros gibi marketlerde bile var artık ya da tahtakale tarzı ucuzlukçu yerlerde de var boy boy hatta